Peki simdi biyerle anlaştınız mi ne düşünüyorsun
Cuma günü bir kaç yere bakacağım eşimle öyle karar vereceğim, devlette de öğretim üyelerine gitmeye sıcak bakıyorum açıkçası en azından iyi bir hoca hastası olurum takip eder diyorum onlar doğuma da giriyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Ben şu an Etlik Şehir Hastanesi takipliyim 25 haftamdayım ama özelde bir perinatoloji doktorlarından muayene olmak istiyorum
Bende gideceği bilgisi verilmeyen bı drdan doğum paketi almış bulundum Sincan koru dan .Ankara koruda geçerli olur inşallah ümidiyle bekliyorum.27500 dü 750 muayene ücretini düştüler 26.750 ye geldi.Sözde ayrıntılı ultrason hariç her şey vardı sonra bı test için yine ücret aldılar falan garip bı sistem
Hangı doktor acaba sizin
Ebru Yüce. Cok harika bir hekim Liv hospital ankarada.
Hanımlar ben 6 ay once paket aldim 36 bin tlydi o zamanlar. Simdi 50 civari vardir muhtemelen diye dusunuyorum. Doktorum gayet iyi fakat hafta sonlari o hastaneye gitmek zulum gibi. Cok kalabalik oluyor cok fazla hekim var ama benim hekimim bizi cok bekletmeden aliyor ve detaylica bakıyor
Hangı hastane
Merhaba bende etlik şehire gidiyorum 17.haftadayım
Yaaa bende lokman hekım hangı doktor canım?
İrade musagil siz hangi doktora gidiyorsunuz
Aaa aynı doktorrrr bendee irade hocaya gidiyorum hatta orda calısıyodum gebe olunca cıktım ben bulantılardan devam edemedım dogumdan sonra devam edıcem
Yaaa kacinci haftadasiniz,benim artık son haftam yarın kontrolüm var belki gün verir
Yarın 18 haftalık oluyoruz ınsallah ne güzel bıtmıs senınkısı canım benım saglıcakla al kucagına ınsallah bır nefeste benım dogum agustosta
MaşAllah rabbim tamamina erdirsin
Amin ınsallah benım hala bulantılarım var kusmam azaldı ama bogazımda baskı var öğürtüyo cok kötü bir his
Ben de çok çektim ya hâla ara ara kusuyorum çok fena
Cinsiyeti ne bebişin bitmedi demekki seninde bulantın doguma kadr benımkıde devam edıcek ozaman
Erkek,inşAllah sonuna kadar sürmez ya
Insallah benımkıde erkek