Ankara detaylı ultrason

Merhaba arkadaşlar. Ankara’da gazi üniversitesinde takipliydim ancak detaylı ultrason sanırım orada yapılmıyormuş doktor bir kaç yere yönlendirdi. Ankara’da olan arkadaşlar bana fikir verebilir misiniz? Nereler yapıyor fiyatları nedir? Önerebileceğiniz doktor kimler?

2 Beğeni

Ben Etlik şehir hastanesinde perinatoloji polikliniğinde takipliyim.Detayli ultrason randevusunuda ordan aldım.Ucretsiz.

@ankara-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Hemen canım görür görmez cevap yazdım.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kalp kalbe karşı imiş aynı anda yazmisiz :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Etlik şehir hastanesinide tavsiye ederim.Çok gelişmiş bir hastane.Radyolojiden aldım.

Evet tatlım aynen öyle.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim peki önceden muayene olmadım ya şimdi nasıl bir yol takip etmem gerekiyor normal poliklinik randevusu alıp mi gideceğim?

1 Beğeni

Evet canım.Normalden kadın doğum uzmanı gebe polikliniği randevu al.Dr Sait Erbey çok iyi bir doktor ve çok ilgili.İstersen ona randevu al.Ben akrabalarımdan birine daha tavsiye ettim.Oda çok memnun kaldı bu doktordan.

2 Beğeni

Doktor beye ayrintili icin geldigimizi mi söylememiz gerekiyor

1 Beğeni

Tabiki ayrıntılı ultrason için geldiginizi soyleyebilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim ilgin için değerlendircem canım bunu. Gazideki hoca 3 tane doktor ismi verdi ama çok pahalı 2500 civarında fiyatlar veriyorlar. Acaba sadece o üç doktordan mi istiyor şehir Hastanesi’nj de kabul eder mi doktora sorup gideceğim. :blush:

1 Beğeni

Rica ederim canım ne demek.Tabiki bı sor bakalım.2500 cidden çok pahalı.

Bana etlik sehir hastanesi randevu verdi orda yaptircam

Randevular cok yogun perinatolijide takipli olmama ragmen yilbasindan once ancak subat sonuna aldim

1 Beğeni

Evet bende perinatolojide takipliyim Ocak ayının başında gittim randevu almaya Martin ortasına randevu verildi.Perinatolojide hangi doktora gidiyorsun canım.

Şevki çelen de muayene oluyorum ama surekli degistigi icin :slight_smile:

1 Beğeni

Bende gittim şevki celene ama kendisine denk gelmedim hiç.Gecen Seval yılmaz erganiye gittim.Doktorun kendisine denk geldim ve çok güzel ilgilendi.Ayin 30una gene ona randevu aldım.İnsallah kendisine denk gelirim tekrardan.

Merhaba. Ankarada detaylı ultrason yaptırabileceğim önereceğiniz özel bir doktor var mı acaba.Ali İpek i baya önerdiler. Başka tavsiye edeceğiniz var mı acaba

2 Beğeni

Dr Ali İPEK muayenesini bende merak ediyorum. Muayene ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

3 Beğeni