@ankara-anneleri Fikrinize ihtiyaç var
Bu gruba katılabilirsiniz
@ankara-anneleri Fikrinize ihtiyaç var
Bu gruba katılabilirsiniz
Bende merak ediyorum. Yarın arayıp bir bilgi alayım size de yazarım detaylarını
Hangi hastanede bu doktor acba
Ali İpek hocayı bende duydum bayagi tercih ediliyor galiba. Bi tane de bayan vardi cok cikiyor. Filiz halıcı Öztürk insta hesabi var bi bakın isterseniz.
O bayanında duydum ancak sadece bende instagramda reklamlardan gördüm sanırım çok fazla ücretli reklam veriyor kendisi o yüzden çok çıkıyor. Ben giden birilerinden öğrenmek istedim tavsiye doktor
Kızlar @NurAyşe0 @Ayşegül58 @Betül ben Ali İpek hocada yaptırdım detaylı ultrasonu mu çok ilgili çok çok sevecen bir hocaydı bebeğin en ufak ayrıntısına kadar size gösteriyor bilgi veriyor bebeğin fotoğraf ve videolarını size hem WhatsApp’tan atıyor hem de sizden flash bellek isteyip onun içine atıyor bir de iki tane çıktı olarak resim veriyor fiyat olarak da diğer yerlere göre daha uygundu geçen sene Haziran ayında yaptırdım ben 1200 TL para vermiştim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Dr Ali İpek iyiymiş baya herkes onu tavsiye ediyor. Güncel ücreti 2300 TL miş. Eyüp diye bir hoca tavsiye etmişlerdi onun da 2500 TL mis. Ben henüz gitmedim araştırma aşamasındayım.
Merhba sadece detayli ultrason mu 2300 tl ali ipek doktorn
@Merve06 evet sadece detaylı ultrason o fiyat
Ben aralikta sordum 1800 demisti
Doktorunuz seval hanimdan memnun kaldiniz mi acaba…ben de detayli ultrason icin randevu almaya calisiyorumda…onami alay sevki beyemi alayim bilemedim…
Ben Seval hanımdan çok memnunum.Sevki beyin kendisine hiç denk gelmedim ben.Ama Seval hanım kendisi oluyor genelde 7. Poliklinikte.Pazartesi kontrole gitcem Seval hanıma.