Merhaba 7 haftalık hamileyim,belli bir doktorum yok Ankara da devlet hastanelerinde hangi doktor en iyisi bilmiyorum. Acaba Ankara da olup doktor önerisi bulunacak olan var mı ?
@ankara-anneleri merhaba bilginizi paylaşmak ister misiniz
Ankara doktor onerisi buraya da bir bakabilirsiniz. Başka başlıklarda da doktor ismi veren olmuş. Ben gazi üniversitesine gidiyorum memnunum hocalardan ve asistanlardan. Tavsiye ederim ama doğum konusunda ve oda konusunda Şehir Hastanesi’ni daha çok beğeniyorum
Ben Etlik şehir hastanesine gidiyorum.Ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.16 haftalık ikiz gebeyim.Perinatolojide kontrol altındayım.Kadin doğum uzmanı da Sait Erbey var.ona bikere gittim ve çok memnun kaldım.
Merhabalar bende etlik sehir hastanesi perinatoloji takipli ikiz gebeyim normalde gebe polikliniğine giderken aslihan coskun diye biri vardi iyi bi kadindi
Yeriniz yakınsa Gatayı sonuna dek tavsiye ederim. Özellikle 22. Haftamda gebe okuluna gittim. Orada ebe doğum odaları hakkinda bilgi verdi. Her hasta icin tek oda varmis ve gebe okulu bitiminde 25. Hafta sonrası bir de süprizleri var hoca uygun olursa Bir ugrayın derim… Gebe okulu sonrasi bayagi personeli de tanidimm iyice sevdirddiler kendilerini