Ankara doktor onerisi

@ankara-anneleri merhaba ankarada keciorende yasiyorum bu cevreye tek vasita gidebilecegim veya yakın devlet hastanesi veya doktoru onerebilir misiniz. Ben hamile kalmadan once bir kac kadin doğum doktoruna gittim ama azarlanir sekilde kovuldum . Duzgun ilgili bir devlet doktoru onerirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

Gatadan devam ediyorum. Kafama takılan bir sey olursa da Zübeyde Hanım Kadin Hastanesine gidiyorum. Dr olarak da net bir sey diyemeyeceğim sürekli asistanlar var ancak yaklaşımları güzel​:+1: Gebe okulu vs bayağı aktifler.

Bende Etlik şehir hastanesine gidiyorum.Gayet memnunum.

Bende etlik sehir hastanesine gidiyorum gebe okuluna felan gittim gayet memnunummm

Ben şehir hastanelerinde takipli değilim ama yine de gebe okuluna gidebilir miyim acaba bilginiz var mı?

Tabiki bu sekilde dogumunu baska yerde gerceklestircek ama gebe okuluna katilan arkadaslarim vardi

Teşekkür ederim nasıl gidiliyor kayıt yaptırmak mı gerekiyor

Evet danisma yönlendirir perinatoloji servisinin icinde

1 Beğeni

Bende gebe okuluna Mart ayında basliycam inşallah.Gittim kayıt yaptırdım.Canim sen hangi doktora gidiyorsun.Bide perinatoloji yemi gidiyorsun sende.

Evet canım ben gebe okulunu tek bitirdim de bir ay sonra eşli gruba dahil olacağım perinatoloji de şevki çelendeyim