Acıbadem ataşehir hastanesinde gebelik takibi yapan iyi doktor öneriniz varmı? Veya istanbul anadolu yakasında
@Özlemillo @NurGrky @Bahar1 Merhaba hanımlar sanirım siz de anadolu yakasına hakimsiniz. Arkadaşımıza yardımcı olmak ister misiniz
Ataşehir Acıbadem’i bilmiyorum ama çok tatsızlık yaşayıp Çamlıca medipol de Canan Kaplan ile hastane gezerken tanıştım bir kerede muayene oldum ama enerjisi çok güzel doğumuma günler belkide dakikalar kalsada içimi rahatlattı, denemeni en azından tanışmanı tavsiye edebilirim
Bende Acıbadem i bilmiyorum ama Maltepe Ersoy da Suna hanım var çok tatlı bi doktor kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili bir çok ödülü sertifikası var hamile psikolojisinden de anlıyor çok tecrübeli tavsiye ederim
Çok teşekkürler bilgi için, çevremde herkes avicennada doğum yapmış.
Ben de Sancaktepe Bölge Hastanesinde doğum yapacağım,Doktor Pınar Çakmak çok iyi ve çok ilgili,tavsiye ederim
Siz konuyu açalı uzun bir süre olmuş.Yeni üyeyim forumu anlamaya çalışıyorum, hata yaparsam kusuruma bakmayın.Ataşehir bölgesinde istediginiz gibi bir hastane bulabildiniz mi peki?Avicenna hastanesine bugun gittim benim de icime sinmeyen durumlar oldu, önerilerinizi beklerim
Hisar Çamlıca Umut hanım burada doğum yapan 10 tane arkadaşım var sanırım bende burada yapacağım, Afiyet Hastanesi Lale hanım burada yeni doğum yapan bir arkadaşım var oda çok memnun kaldı, Emsey hospital Pınar hanım.
Evet, fakat konular fayda sağlamak için zaten var ben avicennaya bence gitmeyin derim
Ağustos ayında yazmışsınız,bende araştırma yaparken karşılaştım sorunuz ile.Icinize sinen bir yer bulabildiniz mi peki? Genelde tavsiye edilen hastaneler Ümraniye bölgesinde.Ozel sağlık sigortam yok çok uçuk hastaneleri malesef elemek durumundayım
Benimde yok canim özel sigortam. Afiyet 15 bin sezeryanla. Erdem 16 bin. Hisar 18.500, Emsey biraz yüksek 35 bin ama otel gibi orasida normal yani. Devlette ücretsiz tabi ssk ile. Ben ilk doğumumu Göztepe şehir hastanesinde yaptım dikislerimde ameliyatimda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Şuan birde hastane yenilendi odalar 2 kişilik ve banyosu da var. Ama şöyle ki oraya çocuk ziyaretci almiyorlar. Benim oğlum küçük beni özler o yüzden sanırım özelde yapacağım aksi bir durum olmazsa eğer.
Yazdığınız fiyatlara gerçekten şaşırdım.3 gün önce Ataşehir avicenna hastanesi 31 bin sezeryan,zamanında olmaması +5 bin tl eklenir dedi.Central hospital Ataşehir ise 35 bin ,mesai saatleri dışında olmasında ise +7 bin tl ekstra ücret alınır dediler. Ümraniye fiyatları uygunmuş.Burada fazla seçenek olmadığı için mi bu kadar yüksek anlamadım… Ilk doğumumu zeynep kamil hastanesi başhekimiyle Üsküdar da özel bir hastanede gerceklestirmiştik.Devlet hastanelerine maalesef güvenemiyorum.Sezeryan estetik dikiş vs olduğu için…Birbirlerinden çok farklı hastane ücretleri şaşırtıcı
Ben 1 nisanda doğumumu bezmialem dragos hastanesinde yaptım. Doğum fiyatı normal -sezaryen fark etmeksizin 32.500 tl
Muayane ücreti ise 1050 tl
Başka bir yerde gördüm yazınızı.Keyifle büyütün bebeğinizi.Muayene ücretleri dediginiz gibi 1000 tl civarı.Fakat bana uzak kalıyor dragostaki hastane.Aslinda istanbulda 25 dakikalık yer yakın bile sayılabilir ama Yine de not olarak aldım teşekkür ederim 🫶🏻
Oooo çok uçuk fiyatlar ya. Ama şöyle bir durumda var benim ilk dogumum mecburi sezeryan oldu. Şimdi de normal doğum yapamayacagim için sezeryana alırlar. Öyle bir fiyatlandırma söylemediler bana sadece ilk doğum nasıldı diye sordular. Sonra bu fiyatları verdiler. Doktorum da zaten sezeryan olursun dedi. Ayyy gözüm korktu şuan gerçekten acaba sonra uçuk fiyatlar söylerler mi bana da. Ama ben ilkini devlette doğurdum hiç sorun yaşamadım. Tabi mecburen sezeryan oldum yoksa devlet kolay kolay sezeryana almıyor
Ooo nasıl fiyatlar şok oldum şuan. 2019 da 1.800 liraydı şaka gibi
Ben doktorumdan çok memnundum. Odalarda çok iyi. Ameliyat ekibide iyiydi. Emzirme için destekte veriyorlar.
Hayırlı doğumlar kaçıncı sezaryen sizin?
Bu fiyatları 1 Nisan 2024 te aldım:)2 hastaneye gidip görüşme imkanım oldu.Bir kaç yer daha aklımda.Gercekten çok uçuk olduğunu bende hissettim.Yaşım itibariyle biraz hassas yaklaşmam gerekiyor doğum olayına.Umarım çevre hastanelere gidip memnun kalan veya fiyat bilgisi paylaşacak anneler yardımcı olurlar konuya
2010 da ilk sezeryanim oldu.Benim sırt problemimden ötürü bu şekilde karar verilmişti.Ikinci sezeryan olacak bu gebeliğimde.Bu soruyu hastanelerde sordu.1000 tl artış olur her sezeryan başına diye belirttiler.Sebebini sorduğumda ise komplikasyon yuzunden olduğunu söylediler. Daha 2.5 aylık gebeyim vaktim var fakat Nifty testi yaptıracağım için acele ediyorum hastane konusunda
Nifty testi bende yaptırdım. Genoks firmasını tavsiye ederim.