Genoks sanıyorum Ankarada Türk genetik merkezi. Hastane aracılığıyla mı iletişime geçtiniz yoksa siz mi başvurdunuz firmaya?Ben hastane bulmadan direk başvurmak istemedim belki doktor ilgilenmez diye düşündüm yanlışmı düşünüyorum bilemedim Yaşım 37 ,içim rahat etsin diye düşünüyorum gen testini. 2 3 testleri insanı üzmekten başka işe yaramıyor.Rahat gebelik istiyorum.450 500 dolar civarı ucreti olarak okudum.Sizde fiyat bunlara yakınmıydı
Bana 12 bin dediler. Devlet hastanesi ve özel hastane de onlara yonlendirdi. Anadolu yakası İlknur hanım ilgileniyor. Devlet hastanesi doktoru arayıp indirim rica etti biraz daha dusurduler. Benim yaşım da 36. Ultrasonda sorun yoktu ikili tarama kan testi hem yaş riski hem down riski çıktı. Kanamalı gebelik başlangıcı geçirdigim için riske atmak istemedim amniyosentez yaptırmadım. 10 bine kadar düşerler inşallah fiyatı siz indirim rica edin. Eve hemşire gelip kan aliyor 4 güne de sonucum çıktı. Doktorun yonlendirmesi daha iyi olur sonuç ona gider. Genetik testte cinsiyette cikiyor ama sonuç temiz olsa bile cinsiyeti soylemiyor Devlet hastanesi bilginiz olsun. Özelde doktorunuz varsa onun bilgilerini verin WhatsApp üzerinden de sonuç gidiyor.
Bana çok faydalı olacak bilgiler verdiniz çook teşekkür ederim
Özel arayısındayım,olmazsa sırf bu test için gideceğim yakınımdaki bir özel hastaneye.Cevreme de duyurmadım daha,fikir alamıyorum bu sebepten dolayı :)Gebeligimde bir sıkıntı olmadı şimdilik lakin negatif yorum görmek istemiyorum tarama testlerinde.Cinsiyette bana göre çok saçma.Özelde söyleniyor diye okumuştum.Bayramdan sonra kontrole gittigimde bende yaptıracağim kısmetse. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için ![]()
Medipol koşuyolu ilk doğumumu orada yaptım. Doktor VS herşey tamam ama doğum için en önemli olan doğum sonrası kaldığınız süreç içinde çocuk bakımı ve hemşireler. bu konuda çok iyiler. İlk doktorum hastahaneden ayrılıp klinik açmış. Ben de hem medipol hemde hastahane doktoru olmasını istediğim için araştırarak en sonunda Evrim hoca da karar verdim. Birkaç ay önce zorunlu kürtajım oldu onu da Doc. Dr. Evrim Bostancı yaptı. Ben kolay kolay rahat edememem ama çok başarılı bir doktor. Anadolu yakası dediğiniz için bu öneride bulundum. Bu arada doc. Dr ile uzman arasında 2500₺ gibi bir fark vardı doğumda, muayenede ise 200₺ fark var. İlk bunu öğrenmiştim ben uçuk bir fark olsaydı uzman doktor bakacaktım ![]()
Merhabalar Gülşah hanım,bu süre zarfında acil bir sebepten ötürü düşündüğüm hastane ve doktora gidip muayenemi oldum.Doktorimdan su an memnunum.Normalde Atasehirde iken Kozyatagindaki şubelerine gidecekmiş.
Medipolun dogum ucretleri buradan okudugum kadariyla da uyguna geldi.Aklimin bir köşesinde vardı zaten.Bir yere not edeyim ne olur ne olmaz diye tesekkur ederim tavsiyeniz için ![]()
Doktorunuz kimdi bezmialemde acaba?
Selam dr ‘ um Bezmialem de evet
Benim dr dışardan falat bezmialem dragos ile anlaşmalıymış bu hastane hakkında bir fikrim yok siz memnun musunuz? Hastaneden?
Hastaneye daha önceden gidiyordum ama devlette doğum yaptım mecburen. Hastane değil otel diyebilirim. Konumu odaları doktorları şahane.
Bende Zeynep Kamil hastanesıne gıdıyorsum ama sımdı goztepeye aldım ılk defa kadın dogum ıcın gıdıcem doktorlarının ıyımoldugunu bılıyorum 5 sene once ameliyat oldum orda bacagıma platin takıldı kırılmıstı belden uyusturmalı yapmıslardı hıc bir sorun yasamadım ozellere guvenemıyorum daha ılı hafta once teyzemin kızı dogum yaptı bur özel hastanede belden uyusturmalı maf ettiler kadını ya o yuzden gercekten özel hastanede cok temkınlı olmak gerekiyor devlet evet acıllerı falan pek ılgılenmıyolar ama ben sorun yasayan duymadım devlette mecburıyettenmı neden guzel yapılar amelıyatlarını falan ozeller hem para alıyor birde rezil edıyor insanı evet tatlı dıllı olup insanlara o sekılde yaklaşıyorlar ama ıs amelıyata falan gelince sıkıntı oluyor ![]()
![]()
Göztepeye ilk evlendiğim zaman rutin kontrol için gitmiştim. Daha iki aylık evliydim, yakın süreçte çocuk düşünmüyorum dedim. Hiç çocuk sahibi olmayı denemedik dememe rağmen doktor beni yumurta toplatmaya gönderiyordu. Bir daha asla o hastaneye kadın doğuma gitmem. Smear testi için örnek alırken bile o kadar can yakıyorlar ki, iki gün kanamam oldu benim, sonuç bile çıkmadı
Bende ilk doğumumu Göztepe de yaptim. Bende bir sorun yoktu ama çocuğum kuveze alındı çünkü adam akıllı muayene edilmeden taburcu ettiler. Şimdi oğlum 4.5 yaşında. Devlet hastanesinde çocukları odaya almıyorlar. Çocuğum benden ayrı birgün kalmadı Allah’ım ayırmasın. Sırf onun için özelde yapacağım. Yoksa bende tecrübelendim devlette yapmak isterdim. Ama çocuğumu kimseye birakamam. Inşallah sorunsuz geçer herkesin doğum hikayesi farklı. Benim arkadaşım da Ümraniye devlette 7 aylık doğum yaptı kızın vajinasini paramparça etmişler ve kaç ay iyilesemedi.
Ümranıye devlet e 5 yıl once yenı yapıldıgında mecbur gttım dış gebelik olmusum bana dusuk yapıyorsun diye eve gonderdı bur kac gün sonra sancım başladı acıle gttım acıldekı doktor sadece cok ıyıdı yatış erdıler sağ tüp um patlıcakmıs nerdeyse olucekmısım yattım hastaneye bana o kadar serum taktılar sıstım balon gıbı ustune degerlerım sussun dıye kanser hastalarına verılen ılacdan verdiler bana o kadar kotuydukı en son ıcerde kalan sıvıyı cekmek ıcın kurtaj yaptılar yemin ederim o kadını hıc unutmuyorum Allah belasını versin onun anastesı doktoru yok dıye uyusturucu ıgne bole vurmadan benı canlı canlı kurtaj yaptı ve ben aglayınca dogum yapmıssın zaten onamı katlanamıyorsun dedı hala zorluyor baska doktor gırdı odaya baktı cektıgı sıvıya bıraksana daha nıye zorluyorsun dedı bıraktırdı kızdı kadına o adam kurtardı benı o kadının elınden aklı olan o hastaneye gercekten gtöesın bana cok yakın ama onunden gecmıyorum ıgrenc ınsanlar
Ben ılk oglumu ümranıye Atlas Hastanesi’nde yaptım normal dogumdu gectı gttı sezeryan guvenemıyorum bir kere umranıye de dıs gebelikten yattım onu zaten anlattım ıgrenctı Göztepe kadın dogumada ılk defa gıdıcem rahatsızım ben norolojı doktorum orda tehlıkelı oldugu ıcın kadın dogumla aynı hastanede olsun ıstıyorum acıkcası orayı secmemdekı sebep o ınsallah ıyı bir doktor denk gelır ılk muanede bakıcam zaten ıcıme sınmezse baska doktora randevu alırım diye dusundum kısmet
Umarım size iyi bir doktor denk gelir çünkü işin temelinde doktorlar yatıyor maalesef. Ben oradaki doktordan asla memnun kalmadım, kan testi vermiştim onun sonucunu bile almaya gitmedim. Bana tüp bebek falan deyince günlerce ağladım hatta, eşime benim çocuğum olmayacak da mı böyle dedi kadın dedim çünkü çok yeni evliydim. Sonrasında bu korkudan dolayı denemek istedim normal yollarla anne olabiliyor muyum diye, şükürler olsun diğer ay hamileydim ama nasıl bir korku yerleştirmişsem içime onun yüzünden, her hafta doktora gittim bebeğe bir şey olacak benim yumurtalarım sağlıklı değil diye. Kurcalaya Kurcalaya bebeğimi kaybettim maalesef. Şimdi tekrar hamileyim 18 haftalık, çok deneyimli bir doktora gidiyorum. Riske atmadım asla
Yaaa gercekten uzuldum ama sukur ALLAH ınsallah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin evet iş doktorda bıtıyor gercekten devlet özel farketmıyor doktor kotu umursamaz olunca maf edıyolar ınsanı
Amin, inşallah hepimiz bebeklerimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Ben şimdiki doktorumdan çok memnunum, umarım size de öyle iyisi denk gelir ![]()
Insallah ![]()
![]()