Arkadaşlar ana kucağı konusunda çok kararsızım, elektrikli olan rahat gibi geliyor bana uykuya geçişte falan çocuk daha rahat edecek gibi ama çocuğun hareketine göre sallanan ise bana daha pratik taşınabilir geliyor odadan odaya olsun gittiğimiz yere olsun bu yüzden size sormak istedim siz hangisini aldınız memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim
Bende üstteki inden aldim elektrikli olandan ama henuz deneyimleyemedik inşallah bebegim severde rahat ederiz ![]()
![]()
Ben elektrikli aldım e bebek ten saglikla gelsin oğluşum
Kaç aylık olana kadar kullanılabiliyor?70 cm olarak boyunu hatırlıyorum.Bir de 13 kg idi sanırım maksimum.Ben uzun süre kullanılamayacagini düşündüğüm için almayı düşünmüyorum.Yer kaplayacak hissi var.
13 diye geciyor ama 7 8 kilodan sonra sallanma özelliği ya yavaşlıyor yada çalışmıyor, arkadaşım hiç memnun kalmadı diğerinin çocuğun gelişimi için destekçi olduğu söyleniyor hem taşınması kolay yakın çevreye giderken bile götürebilir
O halde 1 yaşa kadar idare eder gibi gözüküyor. Yine de düşündüğüm gibi 1 sene için gerekli bulmadım ben.
Diğerinin fiyatı daha uygundu sanırım. Memnuniyet varsa ben de araştırayım. Tesekkür ederim cevabınız için ![]()
Fiyatlarina şimdi baktım Hiçte uçurum fiyat farkı yokmuş
1200 tl verilip otomatik model tercih ederdim alacak olsaydım![]()
İlk başta neye alıştırırsanız öyle gider elektirikliye alılırsa çok sever ve sizde rahat edersiniz
Üstteki ana kucagina şaşı yapiyor demişlerdi![]()
Rica ederim ne demek, muadilleride var illa ki o marka olması gerekmiyor
Sallanma özelliği yüzünden mi yoksa oyuncaklar sebebiyle mi ?
Bende alttaki ana kucağını aldım, çevremdeki herkes ondan kullanıyordu çok tavsiye ettiler satıcı da onu tavsiye etti…
Öyle bir şey yok canım ben aldım üsttekinden gayette güzel yeni doğan için mükemmel bir şey elektrikli diğeri de biraz büyüdüğünde bebek için güzel elektrikli alıp Manuel’in uygun olanları var Pierre cardinin falan ondan da alabilirsin artı olarak
Elektrikli çok işinize yarayacak kızlar.ben ilkinde çok geç almıştım başta almadigima çok pişman oldum .nasipse kızımda kullanacagim.![]()
Üstteki model ve markadan aldım qayet hafif taşınabilir birşey henüz deneyimlemedim ama kurdum kontrol ettim yeqenimi yatırdım qördüğüm kadarıyla qüzel fakat ister istemez kısa vadeli kullanım için uyqun bunlar
Bende bu gün bundan sipariş verdim gelince bakicam bakalm hem şarjlı hemde pilli olarak kullanılıyormuş biraz erken aldim malum zamlara yetişemiyoruz ![]()
Aynen 13 kiloya kadar taşıma kapasitesi var hepsinde bende araştırdım baya ama uzun vade kullanım malasef yok
Bizde bugün aldık usttekıne benzıyo joie markası . Rabbım sağlıkla kullanmamızı nasıl etsin inşallah hepımızın . Eşim çok araştırdı prego ve joie arasında kalmıştık . Ama joie de karar kıldık