Ana kucağı seçimi

Benim de bir arkadaşım hediye alacak o yüzden araştırıyorum kendim alacak olsam bir düşünürdüm :slightly_smiling_face:

İkincisi daha çok kullanışlı diye duydum baya bir öneren vardı. Kullanışlı ve her yere taşınabilir pratik görünüyor elektrikli fazla yer kaplıyor gibi

Bende üsttekinden aldım ve çok güzel sabırsızlıkla kullanacağımız günleri bekliyorum öneri üzerine aldım bende :smiling_face_with_three_hearts:

Bundan aldım bende

4 Beğeni

Çeyiz paketi olarak aldım bende hamak var içinde bakalım deneyip gorcez

Bu tarz olanlar çocuk oturur pozısyonda . Öyle olduğu için tercih etmedim . Yatar pozisyonda yada kademelı olanlar daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum .

1 Beğeni

En mantıklısı bu

Bunu 40ı çıktıktan sonra kullanmaya başladım mutfağa dahi getiriyorum hafif sohbet ede ede işlerimi hallediyorum. şimdi 2 aylık olduk kendi kendini sallıyo gazı rahat çıkıyor bazen pışpış yapıp burada uyuturyorum. Her geçen gün daha faydasını görüyorum

Elektronik olan da var ona sadece uyuyakaldığında beşik niyetine koyuyorum

3 Beğeni

Bende odadan odaya taşırım daha rahat olur diye düşündüm bide annem ve kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz sabahtan eşim bırakır onuda yanıma alirım diye düşündum cok hafif bir urun

Aynen öyle ve dediğim gibi bebekleri oyalamak bunda daha kolay

Sağa sola sallanıyor ya o yüzden sanırım

1 Beğeni

Bunlar 3 kademeli yalnız bende aldım ilk kademede çocuk yatar pozisyonda yenidogandan itibaren kullanilabiliyor

1 Beğeni

O güzel :clap:t2:sağlıkla kullanın inşallah :smiling_face:

Screenshot_20240515-184432_Instagram Bu tarz birsey almayi düşünüyorum bende

Bizde otomatik sallanan aldik ama inşallah bebek dogunca sever. Rabbim hepimize iyilerini ve bebegimizle kullanmayi nasip etsin :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bende aldim aynisindan daha kullanmadik ama kurdum baktım bayildim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet benim de geldi kurulumunu yaptık müzikli olması çok hoşumuza gitti bizi bile sakinleştirdi resmen :joy:

Bunların öne geldiğini duymuştum en iyisi elektirikli diyorlar