Amniyosentez yaptiranlar var mi?

Çok sagolun Allah razı olsun

1 Beğeni

Hamile halinle o bedduanmı duanmı neyse sana döner fazla ilerletme bence seni ilgilendircek konu yok bana dicenize bakın şu bayandan örnek alın nasıl konuşulcagı iyi olur

Bu işlemi aynı eşimin kuzeninde yaptırdı sıkıntı çıkmadı benm yaptrdıgım doktorda hem hastane sahibi hem kadın dogumuzmanı öyle basit yere gitmedim yani anlıcagınız

Hanimefendi siz gercekten okuduğunuzu anlamiyor musunuz? DOKTOR AMNİYOSENTEZ ONERIYORSA, YAPILMALIDIR. BURADA BUNU TERCIH EDEN INSANLARI DA "BEBEĞİNİ ÖLDÜRÜRSÜN, YAPTIRMA SAKIN " DIYE KORKUTMAYIN YAZDIM. SIZIN ANLAMSIZ CEVABINIZA KARŞILIK PINAR HANIM DA AYIP ETTINIZ, KOTU BIR SEY DENMEDI SIZE DEDI. anlayabildiniz mi?

Bu yoruma ithafen yazmıştım ayrica, size degil.

Gercekten inanilmaz bir duruma dönüştü.

1 Beğeni

Sizin konunuzu kapattım zatende pınarmıdır herneyse edepi ve saygıyı kendisi bilsin sonra bana konuş buradaki her insan sizin gibi degil benm sohbetime siz dahil oldunuz çok bayan arkadaşlarımız yazdı ama sizin degildi devin hanımı geçtim sana noluyor onu anlamadım sen kendini düzelt vede dahil olma

İnsanına göre melek gibiydim demekki siz iticisinizki böyle oldum senlik karışıcagın hiçbir durum yok herkes yaşını başını almş insanlarız 4 çoçuk annesiyim sen bana edebi ve saygıyı ögretecek insan olamazssın

1 Beğeni

Zaten kadın riskte şaşkın morali bozuk yeterince sizde durmadan yaziyorsunuz konuya dahil olmayın ozaman ne diye ters ters konusuyorsunuz istediği zaman istediği konuyu açar siz adminmisiniz kurallari sizmi koyuyorsunuz bırakın insanlar acısını sevincini paylassinlar isinize gelmiyorsa konuya dahil olmayın bence sizde çok takilmayin canim gulsen klavyenin başına oturan çok bilgili mueccim gibi ya tutarsa neyse siz ve bebeginize sağlık diliyorum umarim heryey yolunda ve çok güzel ilerler sizvkendinize vebebeginize dikkat edin tanimadiginiz inswnlar için stres yapmaya deymez

Sen doktor musun veya doktorculuk mu oynuyorsun burda ne diye insanlari korkutyorsun sakin yaptirma bebegi öldürürsün fln insanlar keyfi degil mecburiyeti yaptırıyor zaten korkuyorlar bide senin gibu bos bos konusanlari görünce cinlerim tepeme biniyor hepten

Allah razı olsun kızlar :clap::clap:

Merhaba. biz bulunduğumuz ilde anlaşması olan özel hastanede kan verdik tupleri ozel kutuya koyup bize verdiler bizde kargoyla Ankara ya gönderdik fiyatlar hastaneye göre değişiyor Biz 8000 TL yaptırdık.

İnşallah şu ramazan ayında güzel haberler alırız​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgilendirme için :pray:t2:

2 Beğeni

Rica ederim.böyle bizim gibi kritik durumu olanlar kalbini bozmasın dua etsinler Allahın izniyle herşey yoluna giriyo…:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bir ay öncesinde detaylı ultrasona girdim ve doktor bebeğinizin ense kalınlığı çok fazla down sendromlu olabilir dedi ve bana amniyosentez önerdi bebekten sıvı alinacakmis eğer riskli çıkarsa sonuç bebeği aldirmanizi öneriyorum dedi Doktorum çok kötü oldum ve sadece özel hastanelerde yapılıyor ve durumum da çok kötü sıvı için ücret alınıyor yapan varmı sonuçlar ne çıktı bilgi verirmisiniz lütfen

Eğer aldırmayacaksanız bebeği yaptırmayın derim ben . Çok geçmiş olsun inşaAllah doktor yanılıyordur. Başka doktora görünseniz peki?

Benimde bebeğim de aynı risk var. Amniyosentez ve ya nipt testi yaptırabilceğimi söyledi ikisini de yaptırmadım çünkü aldırmayı düşünmedim. Bebeğimn sağlıkla doğmasını bekliyorum inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelir de bunlar bizim sınavımız olmuş olur :frowning:

4 Beğeni

Geçmiş olsun :pray::pleading_face:

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray::heart:

1 Beğeni

Kaçıncı ayinizdasiniz