Doktor bana geldi dedi ki karnından Su alacağız karnından su almazsan çocuğun özürlü olma ihtimali var dedi ben doktora dedim ki özürlü de olsa ben çocuğumu doğuracağım bana dedi ki nasıl bakacaksın dedim sen mi bakacaksın çocuğuma Ben bakacağım
Ona göre kendimi hazırlamam lazım dedigim gibi 4. Coçugum zaten
Ben Manisa’da tedavi görüyorum hamileyim riskli İzmir’e başka doktora gittim İzmir’deki Doktor dedi ki öyle bir şey yok
Bende silifkedeyim mersine 2 tane ayrı özel doktora gittim
Baby tüm nipt testleri yurt dışına gönderiliyo ve son kantahlilimde doktor olmaması gereken değerler gördüğü için perinatoloğa yönle dirdi bu hafta gitcem önden başıma gelebilceklerle alakalı araştırma yaptım bebekte bişi çıkarsa nipt yaptırmak için kaç yere sordumsa 10gün dediler sade 1yer dolar bazlı ve diğerlerinden 2katı ödeme yaparsan 3günede çıkar dedi istanbuldayım ben sen hangi ildesin nası hastahaneye yada tıp merkezlerine sordun ki 1 ay demişler
Şuanda takibim özel doktorda
Peki neden sana bu karnından su almayı önerdiler çocuğun Ne sorunu var
Mersin perinayoloji bölüme yönlendirdiler ordan dediler
Ense kalınlığı normaline göre yüksek çıktı ikili tarama testim sonucu %70 çıktı
Hmm benim İkili tarama testim sonucu güzel geldi
Bnm sıktı orda zaten ikili tarama testim yüksek gelince doktorlar aynı şeyi söylüyorlar
Tam hatırlamıyorum ama mersine çok yakın iller vardı komşu illere geç günü birlik yada araştırma yap bulduğun doktorları ara bilgi sor derim çünkü normal bilgi maks 10gün amerikanın neresindeki laboratuara gönderildiği ile alakalıda olabilir gerçi ama hertürlü amniyosentez içinde neredeyse 1 ay bekleyeceksin hemen sonuç alma gibi bi durum söz konusu değil biri riskli diğeri risksiz sen bilirsin tabi
İyide 2li tarama testi kağıdınızda bi yazı var arkadaşlar bu değerler tanı amaçlı değildir,dünya çapında baz alınan değerlere oranla risk hesaplanır diyo… ve doğru sonuç oranı %70,-80 den fazla değil nipt doğru sonuç oranı %99.8 filan yani %0.2lik bi sapma payı var :))
Benm testimi yapıcak olan doktor hastanenin sahibi hızlı test yapıcak çok heryere sorduk kararsız kaldık
Çok teşekkür ederim hanımlar
Ben nedersem diyim sen ikna olmuşsun zaten ve başka bilgiyi asla kabul etmiyosun :))) bebeğinle hakkınızda hayırlısı artık hangi teste girersen yaz ama olurmu merak ederim şahsen
Tamam çok sagolun ![]()
Şu an kaç haftalıksın
1 haftada cikiyor 1 ay falan degil canim benim 5.gunde sonucum geldi sonuc gec gelecek diye nasil boyle bir riske girebilirsin sivi icin yapma lutfen maximum 10 gunde elinde oluyor sonuc ama o kadar surmuyor