Amniyon sıvısı sızıntısı nasıl anlarım

Sen nasılsın canım umarım iyisindir sende bebeğinde :heart:

Yaşıyor inşallah bebek deme öksürmekten mi oldu ayyy bende de bi kaç gündür öksürük başladı zeytinyağı içiyorum ilerlemesin diye ALLAH korusun

Yaşiyor çok şükür :smiling_face: şu an 13 yaşinda kızım ben öksürüyordum ama öyle bildiğin öksürük gibi değil iç organlarim ağriyordu bildiğin çok fena bir öksürük tü senin dogumunada az kalmış sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Çok sevindim RABBİM uzun ömürler versin inşallah.AMİN inşallah ALLAH razı olsun çok sağol🫶🏻:heart:

1 Like

İyiyim canım, sıvı sızıntısı falan yok. Sürekli ishal olmam dışında bir problem yok. Şimdi bunu takıyorum kafaya :roll_eyes:

Neden oluyor ki magnezyum mu kullanıyorsun hamileyken çok çektim valla ishalden mahvetti benide sürekli serum alıyordum

Hayır, sadece omega 3 multi vitamin ve d vitamini kullanıyorum şu an. Demir ilacına başlamıştık. Doktor ondandır bırak dedi. Bıraktım. Normale döndüm. Sonra yine başladı. Ben yumurtadan şüpheleniyorum. Bu gün itibariyle kahvaltıda yumurtayı bıraktım bakalım ne olacak. Sen neden sürekli ishal oluyordun canım.

Anladım canım günde 1 tane muz ye mutlaka hem ishale hemde bebeğin gelişimi için çok iyi tombiş bir bebişin olur :smiling_face_with_three_hearts: ben magnezyum yüzünden oluyordum çok kasılmalarim oluyordu biraktim düzeldi seninkide inşallah geçer Allah korusun bebeğinin suyu gelmesin o daha tehlikeli oda değilmiş dedin çok sevindim ishal da geçer inşallah :palms_up_together: dualarım seninle Rabbim kolaylik sağlasin :heart:

Amin canım çok teşekkür ederim :heart: Allah cümlemize yardımcı olsun inşallah :heart: