Amazon 300 TL değerinde hediye çeki

Doğumun da yaklaştı ama hızını kaybetme. Hem sana da kafa dagıtma şekli olur.

Arkadaşlar hepinizden gayret bekliyorum. Ben hepinizi destekliyorum

1 Beğeni

Özellikle yaptığım bişey yok ki :hugs: Aranızda sosyalleşiyorum işte böyle :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

İkinci senmisın?:thinking:

Ben yarışmaya dahil değilim. Daha önce iki kez kazandım. Bebegimin ihtiyaçlarını da bitirdim. Benim alacak bir şeyim kalamdı.
Amazon duygusunu tatmayan kalmasın dedim.
Admin de anlayışla karşıladı.

1 Beğeni

Banada sayilmiyor ama ikinci sırada galiba kendimi goruyorum 1 de seni

1 Beğeni

Bunu nasil yaptiniz banada söyleyin

1 Beğeni

Azerbaycanliyiz diye sayilmiyor yarış bize.
Yuksrda 3 cizgi var alt alta ona bas.sonra sol taraftan gelen .liste gibi bişey var orda a harfi var ona bas orda gelecek kimin 1 çi sırada falan olduğu

Amazon hediye çeki Azerbaycan’da geçerli olmadığı için, Azerbaycan’dan katılan annelere hediye veremiyoruz maalesef, yoksa başka bir nedeni yok

3 Beğeni

:slightly_frowning_face:cozum bulunmadi dimi

Hayır maalesef. Sizin bildiğiniz Azerbaycan alış veriş sitesi var mi? Varsa linkini yapıştırın bakayım

2 Beğeni

info@azerbaycandaniste.com

© Copyright 2016-2023 www.hamisiburada.az Bütün hüquqları qorunur.Hamisiburada - etibarlı alış-verişin məkanı

Aksi gibi en aktif olanlar da hep Azeri arkadaşlar sanırım. Aksi gibi derken yanlış anlaşılmasın diye düzeltiyorum hani emek veriyorlar kazanmak için ondan yani :hugs:

2 Beğeni

Eglenceli oluyor yarismak severim ben yarışmayı.turkler için yarışma hazirlanmiş ama kendimden asili olmayaraq bende ysrisiyorum biliyormusun :grin:

Bir soru.in var burada. Yada Türkiye’den erişim koşullanasıda olabilir bilmiyorum

1 Beğeni

Merhaba arkadaşlar Amazon etkinliğimiz devam ediyor :star_struck::partying_face::partying_face:

Etkinlik devam ediyor :smiling_face_with_three_hearts:

@Szn şuan etkinliğimiz devam ediyor. İsterseniz siz de katılabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorularınız olursa lütfen çekinmeyin :innocent:

1 Beğeni

@afrikanın_gelini54 @Betuesk gayret etseniz 2 3 sıraya gece bilirsiniz.onumuzdeki ay bitiyor artık amazon hediye çeki.
Yani bu kadar yaklasmisken hem 2, 3 sırasına hemde etkinliğin bitme suresine bence gayret gösterin​:relieved:ben olsam yapardim vallahi :smiley:biraz da gayret edin 2 ye bile gire bilirsiniz yani ,2 kişiyə veriliyor zaten hediye :relieved:

1 Beğeni