Doğumun da yaklaştı ama hızını kaybetme. Hem sana da kafa dagıtma şekli olur.
Arkadaşlar hepinizden gayret bekliyorum. Ben hepinizi destekliyorum
Doğumun da yaklaştı ama hızını kaybetme. Hem sana da kafa dagıtma şekli olur.
Arkadaşlar hepinizden gayret bekliyorum. Ben hepinizi destekliyorum
Özellikle yaptığım bişey yok ki Aranızda sosyalleşiyorum işte böyle
İkinci senmisın?
Ben yarışmaya dahil değilim. Daha önce iki kez kazandım. Bebegimin ihtiyaçlarını da bitirdim. Benim alacak bir şeyim kalamdı.
Amazon duygusunu tatmayan kalmasın dedim.
Admin de anlayışla karşıladı.
Banada sayilmiyor ama ikinci sırada galiba kendimi goruyorum 1 de seni
Bunu nasil yaptiniz banada söyleyin
Azerbaycanliyiz diye sayilmiyor yarış bize.
Yuksrda 3 cizgi var alt alta ona bas.sonra sol taraftan gelen .liste gibi bişey var orda a harfi var ona bas orda gelecek kimin 1 çi sırada falan olduğu
Amazon hediye çeki Azerbaycan’da geçerli olmadığı için, Azerbaycan’dan katılan annelere hediye veremiyoruz maalesef, yoksa başka bir nedeni yok
cozum bulunmadi dimi
Hayır maalesef. Sizin bildiğiniz Azerbaycan alış veriş sitesi var mi? Varsa linkini yapıştırın bakayım
© Copyright 2016-2023 www.hamisiburada.az Bütün hüquqları qorunur.Hamisiburada - etibarlı alış-verişin məkanı
Aksi gibi en aktif olanlar da hep Azeri arkadaşlar sanırım. Aksi gibi derken yanlış anlaşılmasın diye düzeltiyorum hani emek veriyorlar kazanmak için ondan yani
Eglenceli oluyor yarismak severim ben yarışmayı.turkler için yarışma hazirlanmiş ama kendimden asili olmayaraq bende ysrisiyorum biliyormusun
Merhaba arkadaşlar Amazon etkinliğimiz devam ediyor
Etkinlik devam ediyor
@Szn şuan etkinliğimiz devam ediyor. İsterseniz siz de katılabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorularınız olursa lütfen çekinmeyin
@afrikanın_gelini54 @Betuesk gayret etseniz 2 3 sıraya gece bilirsiniz.onumuzdeki ay bitiyor artık amazon hediye çeki.
Yani bu kadar yaklasmisken hem 2, 3 sırasına hemde etkinliğin bitme suresine bence gayret gösterinben olsam yapardim vallahi
biraz da gayret edin 2 ye bile gire bilirsiniz yani ,2 kişiyə veriliyor zaten hediye