Amazon 300 TL değerinde hediye çeki

Merhaba Mucize Annişler. Nasılsınız bakalım. Bu ayın kampanyasını başlatma zamanı geldi.
Daha önce 2 defa yaptığımız gibi yine iki annemize Amazon’dan 300 TL değerinde hediye çeki hediye edeceğiz.

Hediye çeki nasıl kazanılır?

Forumda aktif olup en çok puanı toplayan iki annemiz kazanacak.

Başlama ve Bitiş

2023-05-01T20:30:00Z - 2023-06-01T07:00:00Z

Ayın kullanıcısı olmak için ne yapmak gerekli

Forumda olabildiğince aktif olmanız gerekiyor. Yeni konu açabilir, konulara cevap yazabilirsiniz. Aldığınız beğeniler sizin için + puan olacağını unutmayın. Forumda zaman geçirirken hem diğer annelerin tecrübelerinden faydalanacaksınız hem de yeni şeyler öğrenmiş olacaksınız.

• Verilen ve alınan her bir beğeni 1 puan
  • Başka bir hamile arkadaşını davet eden 10 puan
  • Forumda geçirilen her saat başı için 2 puan
  • Okunan her 100 gönderi için 1 puan
  • Her yeni konu için 5 puan
  • Yeni bir gönderi için 2 puan (Açılmış bir konuya cevap yazma)
  • Uygunsuz olan bir gönderiyi bayrakla işaretlediğinde 10 puan (Yönetim tarafından onaylanması gerekir)
  • Forumu ziyaret ettiği her bir gün için 1 puan

Sıralama Tablosu

Hediye Çeki Sıralama Tablosu için tıklayın. Bu tablo her 10 dakika da bir güncellenmektedir.

Mucize Anne bu kampanyayı istediği zaman değiştirme hakkına sahiptir.

@Azerbaycanli-Anneler Amazon ile görüştüm maalesef çok istiyor olsam da size hediye çekini gönderemiyorum. Göndersem bile kullanamazsınız. :frowning:

2 Beğeni

Seni şimdiden tebrik edesim geldi @Cansu :heart_eyes::blush:

2 Beğeni

Bugünmü başladı? Ne zaman bitecək

1 Beğeni

Moderatör olduğum için sistem beni kabul etmiyor. Ben hepinizi destekliyorum. :partying_face::innocent::smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

3 Beğeni

Başladı 1 haziran saat 10.00’da bitecek

1 Beğeni

Etkinlik 1 ay mı sürecek yanı

1 Beğeni

Moderator ne?
Sen etkinlige katilmadınmı yani?

Şimdi yâzi yazdigımda konu oluşturdugumda .program hesapliyor dimi?benim bisey yapmaya ihtiyacım yok yani ?

Bir ay sürecek. Daha önce moderatörlüğü konuşmustuk. Uygunsuz davrananları uyarıyorum. Birden fazla aynı konu açılmışsa birleştiriyorum vs vs
Ben zaten iki kez üst üste kazandım. Yerimi size veriyorum.
İyi olan kazansın annişler :star_struck:

1 Beğeni

Uygulama hesaplıyor

1 Beğeni

Anladım ,evet unutmusum

Anladım canım tsk.sen ban her gün atarmisin?kim daha çok yazdı veya konustu.onde olanı atarmisin?normal olarak 1 kşi öndə olacak .önde olanı atarsın birde benimkini .mesela şimdide atarmısın

Buraya @admin den link koymasını rica ederiz. Herkes kendi puanını görür.
Kim görmekte zorlanırsa gerekirse ekran görüntüsü atarım
@Cesurumm seni büyük hırslı gördüm :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Valla evde yanlızım acikcasi :sweat_smile::sweat_smile:yaziyorduksa yaziyorum,çünki ben cikinca biraz gec giriyorum ,onuncin ne kadar burdayım yazayım diyorum​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:aslında 300 tele bizi parayla az oluyor​:sweat_smile::sweat_smile:20 manat.ama yinede birinci olmak güzel duyğu​:rofl::rofl:

Evet ya atarsa iyi olur .kendim bakarım .linki paylaştigında

1 Beğeni

C harfinin yanında 3 tane alt alta çizgi var oraya bastım. Beni 1. Gosteriyor ama beni saymayın. Ben geçerli değilim.

1 Beğeni

Konu içerigine link eklemiş. Gördün mü?

Bakayım görmədim

Yuvarlak içine aldığım mavi yazılı yeri yukarda bulup dokunman yeterli.:innocent: