Merhaba Mucize Annişler. Nasılsınız bakalım. Bu ayın kampanyasını başlatma zamanı geldi.
Daha önce 2 defa yaptığımız gibi yine iki annemize Amazon’dan 300 TL değerinde hediye çeki hediye edeceğiz.
Hediye çeki nasıl kazanılır?
Forumda aktif olup en çok puanı toplayan iki annemiz kazanacak.
Başlama ve Bitiş
2023-05-01T20:30:00Z - 2023-06-01T07:00:00Z
Ayın kullanıcısı olmak için ne yapmak gerekli
Forumda olabildiğince aktif olmanız gerekiyor. Yeni konu açabilir, konulara cevap yazabilirsiniz. Aldığınız beğeniler sizin için + puan olacağını unutmayın. Forumda zaman geçirirken hem diğer annelerin tecrübelerinden faydalanacaksınız hem de yeni şeyler öğrenmiş olacaksınız.
Bir ay sürecek. Daha önce moderatörlüğü konuşmustuk. Uygunsuz davrananları uyarıyorum. Birden fazla aynı konu açılmışsa birleştiriyorum vs vs
Ben zaten iki kez üst üste kazandım. Yerimi size veriyorum.
İyi olan kazansın annişler
Anladım canım tsk.sen ban her gün atarmisin?kim daha çok yazdı veya konustu.onde olanı atarmisin?normal olarak 1 kşi öndə olacak .önde olanı atarsın birde benimkini .mesela şimdide atarmısın
Buraya @admin den link koymasını rica ederiz. Herkes kendi puanını görür.
Kim görmekte zorlanırsa gerekirse ekran görüntüsü atarım @Cesurumm seni büyük hırslı gördüm
Valla evde yanlızım acikcasi yaziyorduksa yaziyorum,çünki ben cikinca biraz gec giriyorum ,onuncin ne kadar burdayım yazayım diyorumaslında 300 tele bizi parayla az oluyor20 manat.ama yinede birinci olmak güzel duyğu