Tşk cansucum gördüm canim ,ama şunu sorayım.eger sen sayilmiyorsan.bu demek oluyorki Esma birinci sırada ben 3 cür siradamiyim?
Tşk cansucum gördüm canim ,ama şunu sorayım.eger sen sayilmiyorsan.bu demek oluyorki Esma birinci sırada ben 3 cü siradamiyim?
Esma 1
Sen 2
Kaç numaraysan bir küçült
Benim sağımda veya solumda kendini görünüyorsan ilk ikidesin demektir
Anladım canım benim teşekkür ederim iyiki varsın
Azərbaycanlı anneler için de Amazon duzenleyecekdin,o iş noldu ve ne zaman basliyacak.,birde sorum şu @admin
Azərbaycanlı anneler için Amazon başlarsa .sadəcə azərbaycanlı annelerlemi konuşmak gerek?boyleyse zor olur çünki azərbaycanlı az.
Şimdi nasıl konusuyorsak konu aciyorsak bence oda oyle olmalı ,sen ne dusunuyorsun
@Azerbaycanli-Anneler @Cesurumm Amazon uygulaması yurt dışına hediye çekini vermeyi kabul etmiyormuş. @admin Şuan azerbaycan’a hediye çeki veren alışveriş sitesi araştırıyor sizin bir öneriniz varsa yardımcı olmak isteriz.
Yöneticimizin bu konu hakkında araştırması devam ediyor
Vallah benim bilgim yok hediye ceklerinden.burda ceklerde parayla qaliba .
Maaş kartına atmak mümkün degilmi?
Mesela.leobank ,visa ABB, gibi kartlar
Hesaba atarsa hediye olmaz ki
Hediyedeki amaç bebek ile eksik neyse annesi babası alsın. Uygulamamızdan da hediye olsun.
Mesela ramazanda marketlerden hediye kartı alırlar. İhtiyaç sahibi neye ihtiyacı varsa alsın diye. Bu da biraz öyle olduğunu düşünüyorum.
Bebek eşyaları ile ilgili hediye çeki veren firma ismi biliyorsanız @admin hanım görüşür.
Uygulama içinde kimseye haksızlık olsun istemiyoruz.
Bu yönden gayret ediyoruz
Anlayışınız için de teşekkür ederiz
@Azerbaycanli-Anneler @Cesurumm
Hesaba atınca neden heidye olmuyor ?zaten anne baba o parayla bebege bişey alcak, yinede siz bilirsiniz,ama şoyle bişey varki ben şimdi almiyorum bebek kıyafeti .onun için karta atılmasını tercih ederim maaş kartına yani .çünki hediye çəkinə atılırsa boş boşuna duracak orda ,ama karta atılsa bebege kıyafet alındığı zaman ala bilecekdim rahatlikla
Yöneticiye düşünceni bildiricem. Son karar yine yöneticimizin olsun.
Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim
Teşekkür ederim
İnşaallah hakeden kazanır
Azərbaycana olmuyormuş diye üzüldüm biranlık ama admin yönetici arasdiriyor canim ya çok iyi yönetici gercekten .
Ama bunu bilmezden əvvəl bende ysrisiyordum qaliba 1 çi siradayimama sayilmiyor bana
Ben bu aralar pek giremiyorum ya her şeyi kaçırmışım konuları epey bir kaçırdım. Hak eden kazansın
Seni gayretli görmek istiyorum.
1 haziran saat 10.00’da bitecek.
Yeni puan kazanma şekilleri de eklendi. Bu ayki etkinlik kendisini çok geliştirdi.
Etkinlik için uzun bir süre kimin kazanacı belli olmaz.
Benim puanlarım geçersiz.
Ben olsam yarişirdim kızlar.para bir yana zevkli oluyor
Şu an ben 3. sırada görünüyorum Şaşırdım kendimi görünce
Paylaşımlarınız oldukça yararlı ve doğal. Aynen böyle devam
Teşekkür ederim
Anaaa ikinciyim ya ben Negzel olmuş da ne ara olmuş anlamadım,