Alınganlık, hassasiyet

Merhaba arkadaşlar 13+6 hamileyim, sanki herkes bana kırılıyo alınıyo gibi hisediyorum normal cümle bile kursam kırıldımı diye sabahtan akşama kdr düsünüyorum bu hasasiyetlik hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba çok yoruyor beni

1 Beğeni

Hamilelikten kaynaklıdır hepimizde farklı bende mesela çok sinirliyim bu süreçte ve en ufak şeye ben alınıyorum :woman_facepalming:

1 Beğeni

Bende ayniyim daha once hic ağlamadiğım ve ağlamayacağım şeylere ağliyorum :rofl: arada bir oluyor ama oluyor yani , kesinlikle hamilelikten kaynakli olduğunu düşünüyorum önceleri pek umursamaz ve ağlamazdım

1 Beğeni

Bendede bi duygusuzluk bi umursamazlık bi gamsızlık sorma gitsin :sunglasses:

@Hümanurun_annesi yaa buna güldüm hayatı ne güzel yasiyosun kendini yormadan :joy::joy:

@miniğim Önceden böle değildim kız habire beynimin içinde kavga halindeydim. Yeni mevzu yoksa bile eski kapanmış çözülmüş bile olsa o tartışmaları düşünür keşke şöle deseydim keşke böle yapsaydım der dertsiz başıma dert açardım bide ne yaşıyosam sinirlenirdim bildiğin :rofl::rofl::rofl:gebelikte ters tepti dünya yansa umurum değil :rofl::rofl::rofl:

@Hümanurun_annesi valla çok iyi biraz rahat olmak gerekiyor benimde buna ihtiyacım var bizim banyodan aşağıya su akiyomus bugün biraz moralim bozuldu modum düştü falan :joy:

1 Beğeni

Bende böyleyim işte herkes bana kırılıp küsüyormuşta hamileyim diye ses edemiyorlar hibi

Buarada aynı sorunu yaşayan bu forumda duyduğum 4.kişisin inş. İyi bi ustaya denk gelirsinizboruların canı sıkıldı patlamaya yer arıyo herhal

Aynı sorunu yaşadık gider tıkalıymış açtırdık rahatız

@Nisanurdmr derzlerden dediler edim derz çekti bakalım yeni taşındık bide buraya

Yani.? Hamilesinndiye ses etmiyolarsa nolcek mesela​:sunglasses: bunu neden dert edinme ihtiyacı hissettin ki senin içinde kalcana bırak onların içinde kalsın :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ayy hiç sorma :face_with_hand_over_mouth:

Takılıyorum boşveremiyorum üstunde dusunup dusunup duruyorum uykularimda kaciyor

Eşin nie yaptıki yenide taşınmışın ev sahibin evinin sorununu biliyodur ya alt komşudan yada çıkan kiracıdan duymuştur söyle yaptırsın yada sen yaptır kiradan kes

Nisa doğru söyle kocan çokmu zengin kız

Hhahaah hayır değil :rofl:

Ev sahibi bilmiyomus bizde girmeden önce temizlik yaptık ya ondan oldu yada akiyodu bilmiyorum artık derz çekmek sıkıntı değil ya küçük banyo hemen bitti de inşallah çözüm olur yani

Derz çok buyuk bisi değil ya tüplu olanlari var artik ben bile gozüme hoş gelmeyen yerlere çekiyorum

Eeeee bebek için biton masraf yapılan dönemde sırf bez fiyatlarını görünce bile insanın morali bozuluyoken alem bana küsüyormu diye düşünmek te ne ola