Ben hep ince dusunceliydim hamilelik daha beter yapti
Ay geçen evden çıkıcam herseyimi giyindim ayakabım kaldı yarım saat hıçkıra hıçkıra birisi canımı yakmışcasına agladim hormonlar boyle bisi
Kuşum bu ince düşünce değilki ince düşünce yaptığın yemeğin kokusu komşuya gidiyosa komşunun tabağı sende yoksa komşudan tuz,pirinç bişi istersin aldığın tabağada yaptığın yemekten koyar gönderirsin amaç senin evindeki eksiği tamamlamak değil komşuyu ezmeden tabağını alabilmektir yada çocuğunun beslenmesini hazırlarken çikolata yada benzeri bişiden 2tane koyarsın ki çocuk olmayanla paylaşabilsin filan butarz şeyler ince düşünce ok dee seninki dertsiz başına dert aramak benim eskiden yaptığım gibi
Evet rahat batiyo bana farkındayım
Yoruma başka emoji eklenmiyo yoruma ekledim say veeeeeee bunun farkındaysan takmaman gerektiğini boşa dert aradığınıda biliyosun
Eşim bile laf anlatmaktan bıktı bana takmıyor of nisa abartma diyip geçiyo bende bazen aman millet göz gore gore kırıyor beni diyorum bir yerdede engel olamiyorum ama cok haklisinizz
Farkındayım la biten cümle senden çıktı ya konu kapandı bana göre bizim bi tımarhane var hunililerin terapi alanı merceğe yaz bulusun böle dertlenince oraya uğra birinden biri aktiftir keyfin yerine gelir meraklanma takmazsın bişicik
Gördüm az önce 300 mesaj vardı
Offf bende öyleyim her şeye ağlıyorum iş yerinde çalıştığım müdür bey azarladı ablamın düğünü var gidemezsin edemezsin izin yok falan dedi bide nasıl ağladım sonra ağlayınca kıyamadı izin verdi 1 hafta eşime karşı da çok çabuk sinirleniyorum oysa o o kadar sinirlenecek bisi yapmıyor onu kırıp üzüyor bu durum nasıl hakim olucam kendime bilmiyorum
Bende öyleyim eşime hiç suçu yokken sinirleniyorum ne yazık ki ama ben belli etmiyorum ona sinirimi
Ben edemeden duramıyorum of napçam ya
Kizlar valla bnde cevremde ailevi bir sürü olay oluyor bnden kaynakli degil ama sanki ben sucluymusum yetersizmisim kırılganmsm gibi geliyor saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bunlar cidden hep hamilelikten mi normalde de duygusalmdır ama beni alakadar eden bisey olursa anca oyle ama bu sefer benle alakali olmayanlarn bile sucu benm sucum yetersizliğim vs gibi geliyor
Kızlar benimde ilk hamileliğim ailemden cok uzakta oturuyorum evlenmeden önce eşim durumu anlatmıştı ben herşeyi kabul ettim eşimi sevdiğim için evlendik herşey cok güzel gidiyordu ailemden uzakta yaşayabiliyordum şimdi bilmiyorum hamileyim diye bilmiyorum ama hergün saatlerce ağlıyorum annemden uzak ailemden uzak cok zor geçiyor geldiğim yerde hiç kimseyi tanımıyorum hiçbir arkadaş akraba aile çevrem yok bugün bana çaya gelin diye samimiyet kuracağım hiç kimsem yok eşimede diyemiyorum onu kıramıyorum kıyamıyorum herşeyi bilip geldim buraya kime dert yanayım ailemi düşündükçe içimden fırtınalar kopuyor eski hayatım ailemle ne kadar mutluymuşum anlayamadım eşim bana değer veriyo cok seviyor üzerime titriyor ama yinede bazen sevgide yetmiyo ister istemez onada yansıtıyorum ağlıyorum onada anlatamıyorum soruncada cevap vermiyorum bebeğim doğunca düzelir miyim emin değilim