Aldığım ilk bebek eşyası

Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra aldığınız ilk bebek eşyası ne oldu? Hadi forolarla paylaşalım :star_struck:

Sevimli pinik patikler mi? Minik minik zıbınlar mı? :smiling_face_with_three_hearts:

Oğluşuma tulum Aldım nasip olursa inşallah giydiririm

1 Beğeni

Tabii ki minik patikler​:see_no_evil::heart_eyes:

1 Beğeni

Emzik , zıbın ve çorap almıştım :cherry_blossom:

endimrCinsiyeti öğrendim öyle aldım,:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Babası arabanın önüne koyuyor mu :grin:

Eşimle 3 yıllık evliyiz. Evliliğimizin başında eşim minik patik almıştı. Bir kutunun içinde saklayıp sürekli bakıp hayal kuruyordu Şuan 5 aylık bebeğimiz var. Ve bebeğimizin odasında baş köşede duruyor. Havalar biraz daha soğuyunca bebeğimize giydiricez İNŞALLAH :see_no_evil::heart_eyes:

4 Beğeni

Zıbın ve emzik almıştım bebiş haberimizi paylaşıp göstermek için :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sanırım ben ilk bez almıştım öyle hatırlıyorum :joy: bebişim şuan 2,5 aylık şükürler olsun

Ilk kimyasal gebelik gecirmistim eşime soylemek icin besiktasli zıbın almistim. Allah nasip etsin tekrar hamile kaldim ilk test yaptigim gun alt acma minderi almistim. Simdi yavas yavas tamamliyriuz eksikleri bebisimiz bekliyoruz heyecanla​:lotus::lotus:

Merhaba bunu nereden yaptırdıniz link vs varmı :smiling_face_with_three_hearts:

Tulum ve minnak ayakkabılar :heart_eyes: içinde görmek için sabırsızlanıyorum :sparkling_heart:

1 Beğeni

Esimle 2 tane zibin almıştık .

Esime soylemek icin surpriz hazirlik yapmistim zibin ve patik almistim nasip olursa cok yakin bi zamanda giydircem​:smiling_face_with_three_hearts:

Ben babama torunun oluyo hadi arabasını al diyip gidip araba seçmiştim mağazadan sonra internetten eve sipariş vermiştim. :joy:

Elektrikli süt sagma makinasi almisdim :face_with_hand_over_mouth: ilk cocugumda sutum hemen kesilmisdi bunda hamile oldugumu ogrenir ogrenmez ilk isim bu oldu​:grinning:

1 Beğeni

Cinsiyeti öğrendiğim gün almıştım 22. Haftamiz kiyafet eksigimiz kalmadi bebek arabasini alacağım yarin

1 Beğeni