Tulum çok tatlı nerden aldınız acaba
Eşimle sevgiliyken kız bebiş çorabı ve minik bi kız bebiş ayakkabısı almıştı. Nasıl bir niyetle almışsa şimdi kız bebek bekliyoruz
Bebek bezifiyatlardan dolayı indirime girince ilk onu almıştım
Emzik aldım
Temudan almıştım
Minik çorap aldık şuan artık kızımızın kıyafetlerini alıyoruz
Işık alt üst takım zıbın falan çorap böyle şeyler
21 haftalık olacağım,nevresim aldım,onun dışında hiçbir şeyimiz yok,eşimi ikna edebilirsem bu hafta biraz birşeyler alacagim
12 haftalık hamileyim. Onu ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı hemen yenidoğan hastane çıkış seti aldım
Ben almadım ama daha bebeğim olacağını bilmeden aylar öncesi çok yakın arkadaşım bebek bornozu hediye etmişti şuan birde patikleri var onlarda hediye
Kız bebek ayakkabısı aldık eşimle
Cinsiyetini öğrenince bir çok kıyafetini sipariş verdim 23 haftalık öğrendim
Öğrendiğimiz ilk gün bebek arabası ve uyku arkadaşı aldik
17 haftalığım hala almadım, ama annem ablam kardeşim duramamış patikler zıbınlar kıyafetler almışlar benim henüz almaya niyetim yok en azından 6 aylık olalım istiyorum topluca liste yapıp o günü ayırma taraftarıyım
Minik patikler
Nedendir bilmem ilk mama tabak çatal kaşık seti aldım. 2. Olarak patik aldım. Bu arada 10mhaftalıkken cinsiyetini öğrendim 13. Haftada aldım. Şimdi 25 haftalığız çok az fuzuli şeyler kaldı. 1 2 hafta içinde de eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirecem.
Bende 2 takım tulum seti almıştım uygulamaya göre 25 günümüz var Allah’ın izniyle hastane çıkış setine de ilk aldığım tulum setini koydum bakalım heyecanla bekliyorum:))
Ben zam yemesin diye herşeyden İlk önce bebek arabası almıştım