Aldığım ilk bebek eşyası

Tulum çok tatlı nerden aldınız acaba

Eşimle sevgiliyken kız bebiş çorabı ve minik bi kız bebiş ayakkabısı almıştı. Nasıl bir niyetle almışsa şimdi kız bebek bekliyoruz :hugs::hugs::hugs:

Bebek bezi​:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning:fiyatlardan dolayı indirime girince ilk onu almıştım

Emzik :face_with_hand_over_mouth: aldım

Temudan almıştım :innocent:

Minik çorap aldık şuan artık kızımızın kıyafetlerini alıyoruz​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Işık alt üst takım zıbın falan çorap böyle şeyler

21 haftalık olacağım,nevresim aldım,onun dışında hiçbir şeyimiz yok,eşimi ikna edebilirsem bu hafta biraz birşeyler alacagim

12 haftalık hamileyim. Onu ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı :blush: hemen yenidoğan hastane çıkış seti aldım :blush:

Ben almadım ama daha bebeğim olacağını bilmeden aylar öncesi çok yakın arkadaşım bebek bornozu hediye etmişti şuan birde patikleri var onlarda hediye :face_holding_back_tears:

Kız bebek ayakkabısı aldık eşimle

Cinsiyetini öğrenince bir çok kıyafetini sipariş verdim 23 haftalık öğrendim

Öğrendiğimiz ilk gün bebek arabası ve uyku arkadaşı aldik :heart_eyes:

17 haftalığım hala almadım, ama annem ablam kardeşim duramamış patikler zıbınlar kıyafetler almışlar​:smiling_face_with_three_hearts: benim henüz almaya niyetim yok en azından 6 aylık olalım istiyorum topluca liste yapıp o günü ayırma taraftarıyım

Minik patikler :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Nedendir bilmem ilk mama tabak çatal kaşık seti aldım. 2. Olarak patik aldım. :smiling_face_with_three_hearts: Bu arada 10mhaftalıkken cinsiyetini öğrendim 13. Haftada aldım. Şimdi 25 haftalığız çok az fuzuli şeyler kaldı. 1 2 hafta içinde de eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirecem.

Benim bu olmuştu :joy:

Bende 2 takım tulum seti almıştım uygulamaya göre 25 günümüz var Allah’ın izniyle hastane çıkış setine de ilk aldığım tulum setini koydum bakalım heyecanla bekliyorum:))

1 Beğeni

Ben zam yemesin diye herşeyden İlk önce bebek arabası almıştım :face_holding_back_tears: