3 ayda olsa az zaman kaldı bana yakın gibi sanki kızlar endişe sevinç korku heycan hepsi gün geçtikçe yaklaşıyor
@agustos-anneleri arkadaşımizla sohbet etmek ister misiniz
Benim de aynı şekilde 3 ay kaldı
İlk dogumunmu
Evet, ilk. Erkek bebek. Seninki?
Benm 3.cğ dogumum olucak ama neden hala aynı şeyler oluyor anlamıyorum hepsinde ayrı heleki arkamda çoçuklarımı bırakıp dogumhaneye gitmek
Arkada çocuk bırakmak zor oluyor, umarım çok güzel bir doğumun olur hemen çocuklarına kavuşursun.
İnşallah inşallah hepimiz sag salim inşallah
Ağustosun sonu doğum 4. Benimde ama hala heycanlı 2 kız bir erkek annesiyim buda kız
Agustis sonu 1 Eylül dedi doktor banada dogum için zaman cok hizli gecmeye başladi gibi geliyor banada ilk bebegim olucak heyecan korku hepsi var
Herkes diyorki daha var yakınmı sanki diyorlarda ama benm için öyle degil hiç
5 ağustos gözüküyor ben 2 ay diyorum o yüzden zaman çok hızlı geçiyor sağlıkla kavuşalım miniklerimize
Bizimde Ağustos sonu görünüyor. Ama Eylül ilk haftasıda olabilir. Bna da çok yakın geliyor surda ne kaldı kiii
Bnm 22 Ağustos sabrım yetmiyor çabuk geçsin zaman istiyorum
Benimde 5-9 Ağustos görünüyor doğum
Benim de 8 Ağustos sağlıkla alalım inşaallah bebeklerimizi kucağımıza
@Gul1
@Gülşen11 slm cnm vala aynı his benimde 3. Ama sanki ilk defa doğuracam yine aynı heycan rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalim inş
Benm tedirgin oldugum nokta en çok sonda takılması sıkıntı çok çektim o yönden yoksa başka bişy den korkmuyorum
Uygulamada 15 Ağustos görünüyor benim
Merhaba hamişler Ağustos anneleri olarak tanışalım mı sohbet muhabbet