Ağustos anneleri

3 ayda olsa az zaman kaldı bana yakın gibi sanki kızlar :sweat_smile:endişe sevinç korku heycan hepsi gün geçtikçe yaklaşıyor :cry::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

@agustos-anneleri arkadaşımizla sohbet etmek ister misiniz :hugs:

2 Beğeni

Benim de aynı şekilde 3 ay kaldı:blush:

İlk dogumunmu​:blush:

1 Beğeni

Evet, ilk. Erkek bebek. Seninki?

1 Beğeni

Benm 3.cğ dogumum olucak ama neden hala aynı şeyler oluyor anlamıyorum hepsinde ayrı heleki arkamda çoçuklarımı bırakıp dogumhaneye gitmek :cry:

2 Beğeni

Arkada çocuk bırakmak zor oluyor, umarım çok güzel bir doğumun olur hemen çocuklarına kavuşursun.

2 Beğeni

İnşallah inşallah hepimiz sag salim inşallah

1 Beğeni

Ağustosun sonu doğum 4. Benimde ama hala heycanlı 2 kız bir erkek annesiyim buda kız :heart_eyes:

1 Beğeni

Agustis sonu 1 Eylül dedi doktor banada dogum için zaman cok hizli gecmeye başladi gibi geliyor banada ilk bebegim olucak heyecan korku hepsi var

1 Beğeni

Herkes diyorki daha var yakınmı sanki diyorlarda ama benm için öyle degil hiç :sweat_smile:

5 ağustos gözüküyor ben 2 ay diyorum o yüzden :face_holding_back_tears: zaman çok hızlı geçiyor sağlıkla kavuşalım miniklerimize :sparkling_heart:

2 Beğeni

Bizimde Ağustos sonu görünüyor. Ama Eylül ilk haftasıda olabilir. Bna da çok yakın geliyor surda ne kaldı kiii

1 Beğeni

Bnm 22 Ağustos sabrım yetmiyor çabuk geçsin zaman istiyorum :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Benimde 5-9 Ağustos görünüyor doğum :smiling_face_with_three_hearts:

Benim de 8 Ağustos :heart_eyes: sağlıkla alalım inşaallah bebeklerimizi kucağımıza :palms_up_together:t2: @Gul1

3 Beğeni

@Gülşen11 slm cnm vala aynı his benimde 3. Ama sanki ilk defa doğuracam yine aynı heycan :rofl:rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalim inş

1 Beğeni

Benm tedirgin oldugum nokta en çok sonda takılması sıkıntı çok çektim o yönden yoksa başka bişy den korkmuyorum :sweat_smile:

Uygulamada 15 Ağustos görünüyor benim

Merhaba hamişler Ağustos anneleri olarak tanışalım mı sohbet muhabbet :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts: