Merhabalar bende Ağustos annesiyim bi aksilik olmazsa inşallah
Kaçıncı haftadasınız
Merhaba kızlar benimde doğumum Ağustosun sonu 21+6 gunluguz
Bende Ağustos annesiyim 22haftaligiz
Hepinize hayırlı olsun inşallah Rabbim hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımiza alırız bende 22+3 günlüğüz
22+3 sizin ne kadar
Cinsiyetleri öğrendiniz mi ?
Normalde eylül 8 qörünüyor ama planlı sezeryan olacaqım için ağustos sonu qörünüyor 20+5 kız bebişim olcak Allah izin verirse Rabbim hayırlıca kucaqımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de Ağustos annesiyim inşallah 23+3 temyiz şu an Ağustos ortası bekleniyor dedi doktor bakalım Oğlum olacak nasipse sizin kız mı erkek mi
İkimizde beraber aynı haftadayiz benimde Ağustos ortası görünüyor bakalım Allah nasıl nasip ederse benimde kızım olacak Allah’ın izniyle Rabb’im sağ salim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin
Merhabalar bende agustos annesiyim . 22+1 erkek bebek annesi olucam insallah
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin benimde kızım olacak Allah’ın izniyle
Hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallah
22+4 Ağustos sonu
Merhaba , bende agustos annesiyim. 23+4 üm . Saglikla gelsin bebişlerimiz
Selam güzel annelerimiz Bende bir aksilik olmazsa eğer ağustos annesiyim şuan oğluşumla 22+6 dayız. Henüz alışverişe başlamadım sizler başladıysanız neler aldınız paylaşabilir misiniz
25+5 günlüğüz ağustos başı gözüküyor doğum ama sezeryan olacak gıbıyım bu sefer temmuz sonu alırlar sanırım
Ben de ağustos annesi olacağım 22. Hafta
Benim ikinci doğumum olacak nasipse o yüzden ilk oğlumdan kalan bazı parçalar vardı ve benim alışverişim daha az oldu o yüzden. Ama bir arkadaş geçen böyle bir liste paylaştı size de atayım buradan takip edilebilir bence. Adetler kendinize göre belirlenir tabi
Benim 25 haftam Ağustos ortası görünüyor nasipse