Ağustos anneleri

Merhabalar :hugs: bende Ağustos annesiyim bi aksilik olmazsa inşallah

1 Beğeni

Kaçıncı haftadasınız

1 Beğeni

Merhaba kızlar benimde doğumum Ağustosun sonu 21+6 gunluguz

2 Beğeni

Bende Ağustos annesiyim 22haftaligiz

3 Beğeni

Hepinize hayırlı olsun inşallah Rabbim hepimiz sağ salim sağlıcakla kucağımiza alırız :heart: bende 22+3 günlüğüz

4 Beğeni

22+3 sizin ne kadar

Cinsiyetleri öğrendiniz mi ?

1 Beğeni

Normalde eylül 8 qörünüyor ama planlı sezeryan olacaqım için ağustos sonu qörünüyor 20+5 kız bebişim olcak Allah izin verirse Rabbim hayırlıca kucaqımıza almayı nasip etsin inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de Ağustos annesiyim inşallah :smiling_face_with_three_hearts: 23+3 temyiz şu an Ağustos ortası bekleniyor dedi doktor bakalım :cherry_blossom: Oğlum olacak nasipse sizin kız mı erkek mi

3 Beğeni

İkimizde beraber aynı haftadayiz benimde Ağustos ortası görünüyor bakalım Allah nasıl nasip ederse :smiling_face_with_three_hearts: benimde kızım olacak Allah’ın izniyle :cherry_blossom: Rabb’im sağ salim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin :heartpulse:

1 Beğeni

Merhabalar bende agustos annesiyim . 22+1 erkek bebek annesi olucam insallah

4 Beğeni

Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin benimde kızım olacak Allah’ın izniyle :cherry_blossom::heartpulse:

1 Beğeni

Hepimiz sag salim kucagimiza aliriz insallah

2 Beğeni

22+4 Ağustos sonu :heart:

2 Beğeni

Merhaba , bende agustos annesiyim. 23+4 üm . Saglikla gelsin bebişlerimiz :hibiscus::hibiscus::four_leaf_clover::four_leaf_clover:

4 Beğeni

Selam güzel annelerimiz :slight_smile: Bende bir aksilik olmazsa eğer ağustos annesiyim şuan oğluşumla 22+6 dayız. Henüz alışverişe başlamadım sizler başladıysanız neler aldınız paylaşabilir misiniz

3 Beğeni

25+5 günlüğüz ağustos başı gözüküyor doğum ama sezeryan olacak gıbıyım bu sefer temmuz sonu alırlar sanırım

1 Beğeni

Ben de ağustos annesi olacağım :smiling_face: 22. Hafta

3 Beğeni

Benim ikinci doğumum olacak nasipse o yüzden ilk oğlumdan kalan bazı parçalar vardı ve benim alışverişim daha az oldu o yüzden. Ama bir arkadaş geçen böyle bir liste paylaştı size de atayım buradan takip edilebilir bence. Adetler kendinize göre belirlenir tabi :smiling_face:

4 Beğeni

Benim 25 haftam Ağustos ortası görünüyor nasipse

3 Beğeni