Adetim 6 gündür gecikiyor

6 gündür adet gecikmem var idrarda belli olur mu test yapsam

Şüpheniz varsa kan tahlili daha iyi olur sizin için

Evet şüpheliyim

Bence acilden tahlil verin daha iyi :smiling_face: testte çizgi çıksa yine test vereceksiniz zaten yani eminlik açısından en iyisi direk acilden kan vermek​:hugs:

Ben internetten baktığımda kan vermek 8 10 gün geçmesini beklemeliyiz öyle diyordu :sweat_smile:sabırsızlandığım için bekleyemiyorum

Bekleyen beklesin yav sen bekleme​:joy:

Şimdi gidip versem kanda çıkma ihtimali sizce var mı bide benim yumurtalık haftasından sonra kasıklarım ağrımıştı ama adetim geciktiğinden belli kasıklarım ağrısı yoktur

Geçmiş canım 6 gün bekleme ver benim adetime daha 10 gün kadar vardı verdim sonucum 27 çıkmıştı Allah’ın izniyle sende gebesindir

Geç döllenme yoksa çıkar yani bildiğim kadarıyla. Herkesin belirtisi farklı olabiliyor, tahlil vermedikçe bilemeyiz var mı yok mu​:smiling_face_with_three_hearts:

Benim adetimin üzerinden 5 gün geçmisti test yaptığımda pozitifi gördüm. Erken gebelik testi almıştım ben test alıcaksan ondan alabilirsin daha iyi olur hayırlı haberlerini alırız inşallah

Kararsız kaldım :sweat_smile::sweat_smile:kan vermeye mi gidim yoksa test mi alıp yapayım yardım edin kızlar ilk gebelik olucak inşlah

Benim 2 gün geçmişti idrar testi de kan testi de pozitif çıkmıştı hakkınızda hayırlısı olsun :hibiscus:

Ne güzel maşallah :nazar_amulet:

Test yapin isiniz garanti olsun kani zaten aliyolar gebelik icin gottiginizde ben adet gunumde yaptim cikmisdi

Benim 4 gün varken adetine kaset testle öğrendim canım bende evde yap ilk test sonra kan verirsin

Test yaptım şuan tek çıktı

İkisinden de yaptım böyle çıktı

Bence belli olur. Umarım güzel haberler alırsınız :blush:

İnslah beklicem zatenn

1 Beğeni