6 gündür adet gecikmem var idrarda belli olur mu test yapsam
Şüpheniz varsa kan tahlili daha iyi olur sizin için
Evet şüpheliyim
Bence acilden tahlil verin daha iyi testte çizgi çıksa yine test vereceksiniz zaten yani eminlik açısından en iyisi direk acilden kan vermek
Ben internetten baktığımda kan vermek 8 10 gün geçmesini beklemeliyiz öyle diyordu sabırsızlandığım için bekleyemiyorum
Bekleyen beklesin yav sen bekleme
Şimdi gidip versem kanda çıkma ihtimali sizce var mı bide benim yumurtalık haftasından sonra kasıklarım ağrımıştı ama adetim geciktiğinden belli kasıklarım ağrısı yoktur
Geçmiş canım 6 gün bekleme ver benim adetime daha 10 gün kadar vardı verdim sonucum 27 çıkmıştı Allah’ın izniyle sende gebesindir
Geç döllenme yoksa çıkar yani bildiğim kadarıyla. Herkesin belirtisi farklı olabiliyor, tahlil vermedikçe bilemeyiz var mı yok mu
Benim adetimin üzerinden 5 gün geçmisti test yaptığımda pozitifi gördüm. Erken gebelik testi almıştım ben test alıcaksan ondan alabilirsin daha iyi olur hayırlı haberlerini alırız inşallah
Kararsız kaldım kan vermeye mi gidim yoksa test mi alıp yapayım yardım edin kızlar ilk gebelik olucak inşlah
Benim 2 gün geçmişti idrar testi de kan testi de pozitif çıkmıştı hakkınızda hayırlısı olsun
Ne güzel maşallah
Test yapin isiniz garanti olsun kani zaten aliyolar gebelik icin gottiginizde ben adet gunumde yaptim cikmisdi
Benim 4 gün varken adetine kaset testle öğrendim canım bende evde yap ilk test sonra kan verirsin
Test yaptım şuan tek çıktı
İkisinden de yaptım böyle çıktı
Bence belli olur. Umarım güzel haberler alırsınız
İnslah beklicem zatenn