Pozitif olsa erken gebelikte çıkardı sanki ama yinede bekle bakalım 2 3 gün daha canım inşallah pozitiftir
Yediğinize içtiğinize dikkat edin yinede benim de böyle negatif çıkmıştı meğerse hamileymişim 2 gün sonra yine yaptıgımda pozitif çıkmıştı geç döllenme olmuştu çünkü en neti kan vermek
İnslah çok istiyorum…yinede hayırlısı olsun
O zaman pazartesi ben kan versem olur mu
Çok şsteyince olmuyor gibi bi ara düşünmeyi bıraktım öyle hamile kalmışım şuan 6 buçuk aylığız rabbim size de doğru zamanda nasip etain inşallah
Amin inslah
Tabiki verin hakkınız ben bir kez düşük yaptım 1 aylık olmuş hiç belirtim yoktu ikincide de anlamadım sadece bir gün baş ağrım olmuştu meğerse hamileliktenmiş . Sizi ümitlendirmek de istemem ama umarım hamilesinizdir acaba bu ay hamile miyim dediköe düşündükçe olmuyordu benim
…
Benimde işte yumurtalık haftasından itibaren kasıklarım ağrıyordu kan felan verdim gebelik var mı diye yoktu tabi çok oldu ürolojiye gel demişti onada gittim 13 mayısa gün verdi ultrasona görmek için 21 Nisanda hastalığımdı olmadım sabır etim 6 gün oldu inttn bakıyorum hani 8 10 gün geçmesi gerekti o yüzden bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
İlk düşüğümde adetim 10 gün geçmesine rağmen testte çıkmamıştı meğerse hamileymişim ikinci şuanki hamileliğimde adetim bir gün gecikti test yaptım ğozitif çıkmıştı ilki geç döllenmeymiş o yüzden . Benim kan vermel aklıma gelmemişti nedense en kesinii o
Sabah ilk idrarınla bir test yap ilk idrarla daha net çıkıyor sonuçlar. İnşallah güzel haber alırız senden
Ayy inslah size güzel haberler vericemm
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz
Ben gecikmemin 2. Gününde kan verdim ona rağmen beta 33 çıkmıştı kanda hemen belli oluyor
Bendede gecikti 1 ay bekledim mide bulantm fln olmaya başladı ozaman test yaptkrdim hamileyim
Ayy o kadar nasıl beklediniz ben adetimin gecikmesi gelmeden idrar testi yaptım oda silik çıkmıştı haliyle 2 gün bekleyemedim kan vermek için
He valla evde akşamı iple çekiyorum akşam oluyor sabah olsun diyorum sabır kadar güzel bir yok sanki
Bizde planlıydı . Ben bir ay boyunca sürekli test yapmışdım negatif cikiyodu sonra pes etdim . 1buçuk ay sonra test yaptm hamile çıktım doktora gitdim 2 aylık hamileymişim bazen testler yalan gösteriyo
Bizde planliydi işte ondan zaten 4.haftada idrar testi 5.haftada doktora gittim yalan dolan öğrendim sonunda 6.haftada keseyi de bebeği de gördük de rahata erdim şükür
Canım test yaptın mı bir daha naptın
Saat 12 gibi hasta oldum malesef ama kan rengi simsiyah kırmızı renkte değil