Merhabalar benim düzensiz adetim var en son 06.01.2023 oldum şubat bitecek hala adet görmedim test aldım hiç bişey çıkmadı ama sanki adet sancısı gibi sancı kraplar var ben bu uygulamayı yeni indirdim uygulamaya göre hamile diye gösteriyor kafam karıştı
Ayni sorun bende vardi adetim cok düzensiz ve agri kramplar filan son çare kadin doğuma gittim kan testi yapildi hormon tedavisi gordum sonra bel agrisi kramplar ve bas agri kasik agrilarim basladi geçmek bilmedi gebelikten şüphelendim ama inanmadim cünkü adet düzensizliğim olduğu için ama kendimi hamileyim mi acaba diye kafamı cok kurcaladı bir sabah kalktim sağlık ocağına gittim şikayetlerimi söyledim gebelik testi için kan aldilar ertesi gun testimin sonucu cikti hamileymisim o kadar şaşırmıştım ki yani kisaca sen kadin doğuma git şikayetlerini söyle ona gore senin kanini alirlar canim @Sengul_sezer
6 aydır evliyim 6 içerisinde sadece 2 kere adet gördüm en son olduğum tarihide yazdım zaten 1 ay önce falan gittim kadın doğuma hormon kanı aldılar ama temiz çıktı ben bide epilepsi hastasıyım ilaçta kullaniyorum yüksek dozda öyle bir kraplar giriyor ki karnıma belime süpeleniyorum evde yapılan testen aldım hemde erken gebelik bişey cikmiyor o yünden kafam çok karıştı ve hastalığımdan dolayı çocuk sahibi olamam diye çok korkuyorum ve eşime de yansıtma istemiyorum umut edip umudunu kırmamak için
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. 16 gün gecikme olmuş olarak görünüyor normalde regliniz kaç gün sürerdi
Reglim düzensiz oluyorum ama olduğum zamanlar da 6 gün falan sürüyor
Epilepsi hastası olan arkadaşım vardı şimdi iki bebeği var. Acaba kistiniz mi var? Yumurtlama dönemi takibi için ovülasyon testleri var. Denemek isterseniz?
Kadın doğuma gittim baktılar dedikleri şey adet döngülerin yani yumurtlamaların düzenli olmuş ama onlar çatlamadiği için rahim içinde yuvarlak yuvarlak gözüküyor yani doktorun dedikleri böyle bende çok fazla anlamadım yani onlar kis mi oluyor dedim hayır dedi
Ovulasyon testini bir kaç ay denedim en son olduğum tarihten hesaplayarak yaptığım zaman çitf cizgi belirgin bir şekilde çıkıyor ama adet olamiyorum
Çift çizgiden sonraki günlerde tek çizgi olduğunda yumurta çatlamış oluyor. Umudunuzu kaybetmeyin bence ovülasyon testini denemeye devam edin.
Belki genetiktir ailenizde var mı bu durum
Ovulasyon testini dediğiniz gibi deneyecem umudumu kaybetmedim ama korkuyorum yani hastaligimdan dolayı ailemde böyle bir durum yok
Normal devlet hastanesine gittim özel hastaneyede gittim ikiside aynı şeyi dedi yani adet dönemlerin düzenli oluyor ama adet görmüyorsun sadece dediler hormon kanıda aldılar temiz çıktı
Hamilelikte epilepsi ile ilgili detaylı araştırma yapmak lazım. Bence hamilelikte epilepsi üzerine uzmanlaşmış olan kadın doğum doktoru ile korku ve endişelerden uzak harika bir hamilelik geçirebilirsin. Epilepsisi olup da olumsuz hamilelik geçiren kişi yorumlarını hiç görmedim. Kesin sezeryan olduklarını biliyorum içinizi ferah tutun
Yani çevremden falan bende hiç duymadım bizim ailede epilepsi genetik var ama olanların sağlıklı çocukları var bende inanıyorum olacak umudumu kesmeyecem ovilasyon testini deneyecem her hangi bir konuda sizden bilgi alabilirim demi
Ne zaman isterseniz, her zaman sizinle bilgi ve tecrübemi paylaşmak isterim.
Şuan doktorum bana folik asit kullan dedi onu kullanıyorum
Bide doktorum adetini takip et geciktigi zaman test yap bişey yok ise adet sökücü kullan bu şekilde adetini düzene sokacağız dedi bide 1 sene geciken hamile kalmayı biz normal görüyoruz dedi
Kötü bi haber duymamışsın. Ben senden güzel haberler bekliyorum. İnşallah tez zamanda müjdeyi senden alırız. Her şey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim inşallah amin sizlerden de bekliyorum dualarınızı
Merhabalar ben kadın doğuma gittim bana duphaston diye bir ilaç verdi adet olunca gel dedi ama ilacın içerisinde 20 tablet vardı ve biteli 3 gün oldu ilaç hala adet olamadım ama böyle süt beyazı gibi bir akıntım var kusura bakmayın bilgi almak istedim
Bence doktor artık ilacı bırak diyesiye kadar kullanmalısınız. Süt beyazı rengindeki akıntı mantar belirtisidir. Bazen ekşi ve kötü koku da yapar. Genital bölgeniz çok kaşınıyor mu? Mantar belirtisi arasında genital bölge kaşınması da yapar.
Ben, beyaz akıntıyı gebelik haberi almadan önce görmüşlüğüm de var.
Bu ikisinden biri olabilir.