Adet düzensizliği

Doktor ilacı kullan adet sökücü dedi adet olunca gel dedi ilacın içinde 20 tablet var sabah akşam iç dedi içtim hatta biteli bugün 4 gün oldu mantar belirtisi yok kaşınma koku gibi bir şikayetim yok yani sadece böyle açık rekli beyaza Çalık çokta beyaz değil akıntım bir akıntım var 2 gündür aşırı derece bir baş dönmem var bir anda geliyor düşecek gibi oluyorum

Doktor ilacı tek seferlik verdi zaten adet olunca gel dedi olmadım işte biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum

Polikistik över sendromu varmış canım evliliğim 1 sene dolmadığı için bir şey yapamayız dedi ama bir ilaç verdi bunu kullan dedi sadece şuan çok üzgünüm doktorun yanında elim ayağıma dolaştı

Polikistik over olup bebeği olan çok kişi var. Umudunu kaybetme.

1 Beğeni

Umudumu hiç bir zaman kaybetmedim kaybetmem ama ne yapmam lazım doktor ilaç verdi bunu kullan dedi 1 senen dolmadığı için tedaviye alamayiz dedi

Allah büyük Rabbim nasip etsin gerçekten herşey vaktini bekliyor benim de hicbiseyim yoktu sadece rahim ters dedi doktorlar ve biraz zor olur dediler ardından bikac ay sonra hamile kaldım kızım 4 yaşını bitirecek. 2. Yarın geliyor :slight_smile: hicbisey bize ait degl hepimizin canı bile Allah’a emanet. Herşeyde vardır bir hikmet mutlaka Allah’ım hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin sizede tüm isteyenlere de :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba seda hanım dedikleriniz çok doğru bişey Allah’tan umut kesilmez bende sizin gibi umudumu kaybetmeyecem ve zamanı bekleyecem rabbim çocuklarınızı korusun

Amin inşallah Allah razı olsun Allah size de tez zamanda nasip etsin

Amin inşallah doğa edin

1 Beğeni

İnşallah canı…bende pcosluyum.7 gun adetim.gecikti hala bekliyorum bugun kanda 0 sonuc çıktı. Yarin doktor sonuc icin cagrdi.insallah mucize olur da vardir:(

Dün evde test yapmıştım böyle teste pozitif çıktı bugün kan verdim yarın sonuçlar için gel dedi doktor ama bugün sonuçlar çıktı e nabızdan baktım mallesef negatif

Bir sorum olacak birde ESTRADİOL (E2) açılımı nedir ne anlama gelir birde beta HCG dışında böyle bir kanda almış sonucum (43.7 ng/L)

Merhaba bende pcosluyum kizim hemen oldu simdi 5 yaşında 2 ciyi istedik 3 4 sene tupbebek haric tedavi gordum asilama falan olmadi akisina biraktik olursa olur olmazsa olmaz diye bir baktik hamileyim Allah tan umit kesilmez stres yapmayin zamani gelince oluyor

Ayn öyle nasip 3 defa aşılama gördüm olumsuz oldu şuanda doktorum iğne tedavisi yolu ile deneyeceğiz dedi işte banada bu arada rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Kafamı karıştırdı bu sonuç negatif demi ben öyle anladım baştaki işaret küçük demek anlamına geliyor

Pcis olmalı. Ayni sorun bendede var asilama oldum

Merhabalar ben iğne tedavisine başladım gonalf kullanıyorum doktorum 1çarpı1 olarak kullanacaksın yazmış yani günde bir defa oluyor demi

Merhabalar pkosluyum 2 senelik evliyim 4 defa aşılama gördüm üç tanesi ilaç ile bir tanesi gonalf ile ama olumsuz oldu doktorum ara verelim biraz dedi açıkcası zaten bende psikolojik olarak dinlenmem için bende istedim 3 ay olacak ara vereli ama hala bir gelişme yok gebelik yani karşıma soğan suyu kürü çıkıyor deneyen ve olumlu olarak faydasını gören varmı denemelimiyim sizce en son regl tarihim 7 aralık daha günüm gelmedi 4 gün var takibime göre gebelik gibi bir şüpem yok çünkü belirtim yok ama bu uygulamaya göre 3 haftalık 5 günlük gebeyim adetlerim düzensiz pkosdan dolayı soğan kürünü deneyen varsa fikir verebilir mi birde ne zaman kullanmaya başlamalıyım ve kaç gün ve günde kaç defa aç mı tokmu kullanmalıyım