Canlar merhabalarrr, ben bayramdan sonra detaylı ultrason randevusunu hemen almalıyım haftama göre . Özeller de fiyatlar uçmuş durumda resmen şehir Hastanesi’nde Ümran Kılınçdemir Turgut diye bir doktora denk geldim. Detaylı ultrason için bu doktoru tercih eden var mıdır? İlgisi alakası nasıl, cihaz görüntüsü nasıl, muayene ne kadar sürdü, rica etsem bu konu da bana yardımcı olabilir misiniz? @adana-anneleri
Arkadaşım Adana şehir hastanesine gitti cuma günü 10 dakikada bitmiş çok ilgisizlermiş ben yarın özele gideceğim devlet bence başından savıyor
Özelde kime gideceksiniz peki
Birde şehir Hastanesi’de Ümran hanıma mi gitmiş
Canım benim bı fikrim yok özelde bana da 2 bln kusur fiyat çektiler muhtemelen bende bı devlette şansımı denicem hem Yüreğir devlet hastanesi hemde şehir hastanesi
Doktorum 3 hafta sonra gel yonlendireyim demişti çok ileri tarihe veriyorlar mı detayli ultrason tarihini ona göre erkenden gidip yönlendirmesini rica edicem
Seyhan başkent Hastanesinde Mehmet murat ışıkalan 3400 fiyat verdiler arkadaşımın hangi Doktora gitttiiğini bilmiyorum maalesef
Yüreğir devlette var mı? Ona da bir sorayım bende az önce Hakan Kalaycı diye bir doktorun kendi kliniği var ondan yer ayırttim 29 Nisan için çabuk doluyor dedi. Ama dedim devlette yaptırma ihtimalimde var bizim açımızdan bir problemimiz yok bize sadece gelemiyorum diye haber verin yeterli dedi. Siz yerinizi ayırtın belki bayramdan sonrasi için ararsanız tarihiniz uygun olmaz dedi
Ücrete de 2500 TL dedi nakit fiyatı
Bende bugün aradım orayi bana da o fiyat dediler
Hakan kalaycı size ne kadar fiyat verdi
Merhaba Ben Ümran Hanımda muayene olmuştu. Renkli ultrasonda bebeğimi göstermişti. Fotoğraf + vidio çekmişti. Çok ilgili. Muayene boyunca sohbet ettik. Muayene 6- 7 sürdü. Bebeğimi detaylı olarak bana gösterdi. Sadece haftama göre 5 gün gerilik var dedi. Ama benim son adet tarihim belli değildi. Özeldeki doktorum da Ümran Hanımı önermişti.
Yani yuregirdeki doktor bana 3 hafta sonra gel dedi bilmiyorum belki farklı hastaneye yonlendiricek
Merhaba şehir hastanesi hçbir şekilde ilgilenmiyor tamamen zaman kaybı… Adana altın Koza hastanesinr 700 tlye ayrıntılı ultrason yaptırdım tavsiye ederim. O kadar paralar vermeyin yazık günah…
Bana nakit 2500 TL fiyat verdi
Bende şimdi aradım 800 TL olmuş ama sıkıntı değil hangi doktordu sizinki
Aşko altinkoza da da varmış arkadaş yazmış valla Allah razı olsun cihazı da iyiyse mük olur
Birde muayene ne kadar sürdü? Doktorun ilgisi nasıldı? En önemlisi cihaz görüntüsu nasıldı bebeği net bir şekilde gorebildin mi
Kızlar başkent için yazayım yeni geldim ben doktordan çok memnun kaldım cihazı da güzeldi renkli de verdiler ben memnun kaldım
Mehmet Murat mi doktorun bende fiyat aldım ama 3400 TL dediler
Evet 1600 mü ne muayene ücreti 1700 de tarama ücreti aldılar