Adana Şehir Hastanesi Detaylı ultrason

Aynen öyle dediler bana da, çok pahalı ya. Normal hele bir gideyim Allah korusun herhangi bir şey çıkar bir şey olur o zaman giderim

Ay bebiş şimdi gördüm cihazı iyiyse harika olur bende oraya giderim devletle ugrasmammm

Bilgi verir misin rica etsem hangi doktor ne kadar sürdü cihaz kalitesi nasıl ilgi alaka nasıl?

Sizi yönlendirmek için demiyorum,ilk hamileligimdeki doktorum kendisi Hakan bey. Cok övüldüğünden gitmistim ama hic memnun kalmadim. En son doğumda ameliyathane görmüştüm kendisini. Sonrasi icin bir kontrol muayene vs hic olmadı. Detaylı ultrason icin birsey diyemicem sizin tercihiniz​:crossed_fingers:

Şehir hastanesibde mi bu doktor hayatım

Ben randevumu aldım 26 Nisan için ne olur ne olmaz diye o zamana kadar hyrolsun :smiling_face_with_three_hearts: ama sanırım oraya gideceğim

1 Beğeni

Kaçıncı haftada yapiliyor acaba ayrıntılı ultrason

18-23 haftalar arası yapılıyor ama en uygun tarih için doktorlar 20 ve 21. Hafta diyorlar

1 Beğeni

Teşekkür ederim bende altın Koza da yaptiricam eğer şehir ilgilenmiyorlarsa

Rica ederim , doktorunuz yönlendirir zaten sizi kaçıncı haftanizdasınız

Ben napsam acaba ya bilemedim

13+1 günlük cnm

Bende tam olarak böyleyim bekle benden haber cumartesi doktorumla randevum var o ben anlatacam nasıl yapman gerektiğini falan demişti cumartesi tüm doktorları soraacam benimde kafam karışık çünkü

Oo mis daha var size doktor zaten yönlendiriyor şu haftada şunların yapması gerek geldiğinde anlatacam diye

Mutlaka haber ver ama.ben unutkanim biraz​:smiley:

Ayy çok amin inşallah bende unutmazsam :joy::joy::joy:

Tmm cnm siz ultrason yaptırırsaniz bizede bilgi verirseniz sevinirim :smiling_face:

1 Beğeni

Tamamdır hayatım ederim Allah izin verirse

1 Beğeni

Kızlar bu arada nerelerde oturuyorsunuz yakın miyiz birbirimize

Bu kadar adanalıyı bir arada görünce sorayım dedim