Aynen öyle dediler bana da, çok pahalı ya. Normal hele bir gideyim Allah korusun herhangi bir şey çıkar bir şey olur o zaman giderim
Ay bebiş şimdi gördüm cihazı iyiyse harika olur bende oraya giderim devletle ugrasmammm
Bilgi verir misin rica etsem hangi doktor ne kadar sürdü cihaz kalitesi nasıl ilgi alaka nasıl?
Sizi yönlendirmek için demiyorum,ilk hamileligimdeki doktorum kendisi Hakan bey. Cok övüldüğünden gitmistim ama hic memnun kalmadim. En son doğumda ameliyathane görmüştüm kendisini. Sonrasi icin bir kontrol muayene vs hic olmadı.
Detaylı ultrason icin birsey diyemicem sizin tercihiniz
Şehir hastanesibde mi bu doktor hayatım
Ben randevumu aldım 26 Nisan için ne olur ne olmaz diye o zamana kadar hyrolsun ama sanırım oraya gideceğim
Kaçıncı haftada yapiliyor acaba ayrıntılı ultrason
18-23 haftalar arası yapılıyor ama en uygun tarih için doktorlar 20 ve 21. Hafta diyorlar
Teşekkür ederim bende altın Koza da yaptiricam eğer şehir ilgilenmiyorlarsa
Rica ederim , doktorunuz yönlendirir zaten sizi kaçıncı haftanizdasınız
Ben napsam acaba ya bilemedim
13+1 günlük cnm
Bende tam olarak böyleyim bekle benden haber cumartesi doktorumla randevum var o ben anlatacam nasıl yapman gerektiğini falan demişti cumartesi tüm doktorları soraacam benimde kafam karışık çünkü
Oo mis daha var size doktor zaten yönlendiriyor şu haftada şunların yapması gerek geldiğinde anlatacam diye
Mutlaka haber ver ama.ben unutkanim biraz
Ayy çok amin inşallah bende unutmazsam
Tmm cnm siz ultrason yaptırırsaniz bizede bilgi verirseniz sevinirim
Tamamdır hayatım ederim Allah izin verirse
Kızlar bu arada nerelerde oturuyorsunuz yakın miyiz birbirimize
Bu kadar adanalıyı bir arada görünce sorayım dedim