@adana-anneleri özele giden var mı hangi doktoru ve hastaneyi seçtiniz ilgileri nasildi bilgisi olan varsa yazsın lutfen
Kimse yok muuuuuuuu hanımlar yardım edinnnnnn detaylı USG için hangi hastaneyi tercih ettinizzz
Adanalilar
Ben özel algomed Hastanesi’ne gidiyorum doktorum oradaki prof. Medih beyi önerdi oraya gideceğim 2 hafta sonra
Bende normalde algomede muayene oluyorum Ayten hanıma daha muayene günüm gelmedigi icin gidemedim o yüzden doktor önerisi alamadım ama çevrenin önerisiyle ebru tarım diye bı doktor varmış kendi kliniği varmış oraya gidicem nakit 4.500 kart 5000 TL ödemesi varmis
Ben Seyhan baskkente gitmiştim 1 muayene için sadece oradaki doktor ense kalınlığının 5 olması gerekirken 6.4 olduğunu soylemisti normal siyah beyaz ultrasonda şehir Hastanesi’ne detayliya gittim 6.9 dedi korktum biraz endişeliyim açıkçası ondan kaynaklı bir özele daha muayene olmak istedim
Şehir hastanesi detayliya siyah beyaz bakıyor 10 dkka anca sürmüştür bana hicbise göstermedi ultrason fotoğrafı da vermedi hiç memnun kalmadim
Ayten hanımda büyük ihtimalle medih beyi söyleyecektir size öyle düşünüyorum aynı hastanedeler
Şehir hastanesi kadın doğum doktorları olsun o bölümde hiçbir ilgleri alakaları yok ben 1 kere gittim birdaha da girmeyi düşünmüyorum zaten
Bende giderek büyük hata yaptığımı düşünüyorum ama Seyhan başkentte aynı şeyi söyledi ve biliyorsun ki orası da özel bakalım hayırlısı bı medih beyi arastirayim
Doktorun soyadı nedir acaba bulamadim
Medih çeliktaş
Seyhan tıp’a gidiyorum doktorumu öneririm
İsmi ne kaç dakika sürdü renkli ve 3 boyutlu muydu herseyi detaylı inceledi miii
Renkli değildi DERVİŞ UĞUR 10 dk falan sürdü bebeğim gösterdi kendini kalp atışı vs ikili test yaptırdım cuma sonuçlanacak kan bekliyorum
Ücret olarak bence çok iyi doktor ilgili ve iyi biri ne olsa yazıyorum dönüyor bana kaç olursa olsun saat
Ben renkli bakan arıyorum ya dün siyah beyaz yaptırdım 10 dka sürdü memnun kalamadim önerin için teşekkürler
Medical park gidiyorum ümit korkmaz once siyah beyaz bakıyor ardindan renkli bir sorun şikayetin oldumu da ozelden görüşebilirsiniz
Normal muayenede mi önce siyah beyaz sonra renkli ve 3 boyutlu bakıyor yoksa detaylı taramada mi bide kaç dakika sürüyor
Normal muayeneye gidiyorum ben zaten 10 icinde tekrar gidiyoruz hem siyah hem renkli bakiyor ultrason fotoğrafı dolu 2 veya 3 alıyoruz her gitmede hem siyah hem renkli