Adana özel detaylı USG yaptiranlar

Kaç dk suruyor ilgili sıcak kanlı mi

Batıkente Aylin hanımda muayene oluyorum. Memnunum.

Instadan ümit korkmaz yaz sayfası mevcut ilgisi de guzel sordugun sorulara cevapta veriyor dk olarak soyleyemem herkesin gebeligi farkli medical de hastane de yeni sayilir o yüzden çok rahat ilgileniyor diger doktorlar da kuyruk var onda randevulu da olsan randevusuzda ilgi alaka bana yetiyor bebeğin gelisimi olsun benim sağlık açımdan olsun ilgili ayrıca sorularina da rahat cevap alıyorsun sekreteri ayri doktorum ayri bir ilgili önce muayene oluyursun sonra odasında kafanda soru varsa sor

Detaylı ultrason mu yaptırdınız derviş uğurda anlamadım ikili test için geç kalınmadı mı

1 Beğeni

Ben 12. Haftama dün girdim geç değil aslında

Ya sen ya ben yanlış anlamışz durumu​:smiley::smiley: soruda detaylı ultrasonu sormuş güzel annemiz bende sandım ki sen derviş uğurda yaptırdın detaylı ultrasonu birde ikili test yaptırdım diyince hatlar karıştı

1 Beğeni

Ya hahah hayır ben bu olaylara tam alışamadım hahahaha yok detaylı ultrason yok testler vs hahahah detaylıya girmiyor mu yaptığım hahahah ayyy

Ben Medline Hastanesi’nde yaptırdım detaylı ultrason siyah beyaz baktı fakat fotoğrafı renkli çıkardı ve raporda anında çıktı radyoloji bölümüne iniyorsun aşağıya orda direk detaylı ultrason diyince randevu veriyorlar gidiyorsun ücret 3000tl vermiştim ve 20 dk falan sürdü

Yok o detaylı ultrason renkli yani :smiley::smiley:

Onu kaçıncı ayda çekiyorlar

21 22 hafta arası

1 Beğeni

Ben detaylı için altın kozaya gittim ersin Sümerler bana ikitane doktor önerdi organ taraması için güzel yalı hastanesinde Mete sucu ya gitmemi istedi çok bilgili bir doktor dedi organ taraması için yani ayrıntılı için nakit 3000 TL ye bakıyor kredi kartıyla 3500 Seyhan başkent Hastanesi’nden dende hakan kalaycı ya gide bilirsin dedi onuda çok iyi ve bilgili dedi organ taraması için 2500 bakıyor ben mayısın 16 da hakan beye gidicem

Seyhan başkent 1620 normal muaynee 1720 detaylı için alıyor toplam 3500 e yakin nasıl sana 2500 dedi bende ebru tarıma gidicem karar verdim kendi kliniği var 5000 TL istedi kk nakit 4500

Türkiye bazında derece yapmış bı doktormus baya araştırdım çok memnuniyet var

Randevu aldım ben 2500 dediler 16 Mayıs’ta gidicem

Acaba doktordan doktora farkmi ediyor

Belki olabilir ben murat beyi sordum cunku

Ben detaylı ultrasona Hakan Kalaycıya gittim, memnun kaldım aslında ama çok bekledim öyle öyle değil hem kalabalık hemde bebeğin pozisyonunu değiştirebilmek için yürüyüş falan yapmam gerekti. Renkli bakmadı görüntü de vermedi renkliyi sorduğumda 24. Haftadan sonra veriyoruz dedi. Rapor anında çıktı ölçüm yaptığı organların görüntüsü raporun içinde A4 şeklinde vardı ama ayın 18’inde de kendi Doktorum burcu hanıma randevu aldım raporlar birlikte gideceğim

Bende hakan beye gitmek istiyorum ne kadar ucret odediniz acaba ilgillendi mi sizinle

Biz geçen ay gittik hakan beye, nakit 4000 kart 4500 tl