Yine yukarı da ki yazdığım yanıta, yanıtla demeyi unutmuşum
Yani evet bana medicalpark baya ters düşüyor baktım Ayten hanıma da baya iyi diyen var o yüzden burayı tercih ettim daha bu doktora 3. Muayene olucak cuma günü bu kez eşimle gidicem sorun yaratirsa hoopp başka hastaneye çekemem ben öyle
15 haftanın içindeyim ben
Hahah aynen öyle vallahi ne tarafta oturuyorsun
Oo çok yakınız o zaman bende 15+2 deyim
Seyhan otelinin arka tarafında çarşı içinde yani yuyurerek gidiyorum 10 15 dkkaya oradayım hem yürüyüş oluyor
Bende 15+4 cinsiyet ogrenebildin mi
Öğrenemedim daha yaaa cumartesi gidicem inşallah o zaman öğrenecem. Oo tsm çarşı da çok iyi aynen yakın olur senin için
Bana da 13 haftada erkek dedi geçen hafta devlete gitmiştim meraktan o da kız dedi bakalım bu cuma ne dicek
Kızzzzzzz meraktan catlarim ben böyle bir şey olursa
Hangisine gittin devlete peki
Yine algomedden devlete geçmiş bı doktor buldum onu da baya ovduler Yüreğir devlet Hastanesinde özgür bilgin yiyenoglu doktor bilgili iyi bı doktor ama rezil olmak istiyorsanız gidin her türden insan var anlarsınız ya ekstra olarak coook bekliyorsun ve
odaya 3-4 kişi alınıyor.ben randevu almak için uğraşmıyorum sabah erkenden kalkıp fiş alıyorum fişler saat 7.15 gibi açılıyor ama saat 10a kadar bekliyorsun belki 11 kötü yanı bu malesef
Ayyy evet evrt çok bekletiyorlar gerçekten ya , devlet kalabalık olduğu için cinsiyet için başından savmis olabilir mi diye diyecegim bilemiyorum sen nasıl hissediyorsun peki
Ben ogrendigimden beri erkek hissediyorum ama bilmiyorum devlet gerçekten başından savmis ta olabilir çünkü cinsiyeti ne diye sordum hiç beklemeden direk erkek dedi dikkatlice bakmadı yani bilemiyorum
İnsanın kafası karışır, duyguları karışır ayyy çok zor valla, bilmemektrn daha zor bir durum bence
Merhaba anneler bende algomed hastanesinde Osman çakar doktoruna gidiyorum gayet ilgili bir doktor çok memnunum aklınıza takılan her sorularda şahsi olarak ulaşabiliyorsunuz muayene ücreti sigortalı 700 sigortasız 900
Algomed fazla kalabalık diye duydum ve eşinle beraber gidince tek alıyorlarmış seni çünkü 2-3 hastayı daha aliyorlarmiş bu şekilde mi gerçekten
Hayır canım öyle olmuyor ben eşim ve annem ile girdim bir sıkıntı yaratmadılar ve hastaları tek tek alıyorlar asla 2 3 kişi alma yok
Merhaba anneler ben detaylı ultrasonu Medline dâ yaptırdım 3000 TL ye memnun kaldım normalde cukurovada oturuyorum doktorum başka hastanede fakat Sezar Hastanesi’nde doğum yaptiriyormus biraz hastaneyi araştırdım pek güzelseyler söylemediler şuan 26 haftaligiz yavaş yavaş hazırlıklara başladım ama özele pek gücümüz yetmicek çünkü 2 kızım daha var ve okuyorlar devlet Hastanesi’nde kimi önerirsiniz