Benim bir bilgim yok canım
Teşekkür ederim canım
Merhaba ben 20 gün önce Adana Altınkoza hastahanesinde doğum yaptım. Sezeryan doğum 15500tl nakit ödeme yaptık
Sigortalıyım ben, belki o yüzdendir. Sizde var mı sigorta
Merhaba güzelyalı’da hangi doktora gidiyorsunuz?
Hülya yetiş sucu hanima gidiyorum
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende yaptırdım doktorum arayıp normal dedi açıkçası kendim açıp bakmadım bile doktorunuza güvenin
Nasil bir doktor peki
Mükemmel bi doktor cok ilgili
Merhaba canım ben algomede gidiyorum muyane 700 doğum fiyatı da 15.500 dendi tabi güncel mi guncellenicek mi bilmiyorum
Peki cok teşekkür ederim
Algomedde hangi doktora gidiyorsun
Ben altınkoza da amina hanıma gidiyorum muayene ücreti 700 tl en azından acil durumlarda şahsi telefonundan istediğiniz zaman ulaşıyorsunuz
Ayten baymas çöktü kesinlikle tavsiye ederim randevu bulursan çok iyi doktor ben o doktoru bulana kadar 3 tane özelde doktor denedim bu doktor bı harika o yüzden randevu bulmak ta zor oluyor
Ay biliyorum tanıyorum çünkü eşimin köylüsü, kocası da şehir Hastanesi’nde KBB doktoru
Ama ben hastane için güzel şeyler okumadım ya bekletme olayı falan nasıl hatta birkaç kişi şey yazmış içeriye eşimizle giremiyoruz 2 kişi 2 kişi alıyorlar diye, hastanenin kadın doğum bölümü için gelen yorumlardı
Yani önce sadece seni alıyorlar sonra eşin burda mı diye sorup onu aliyorlar ben eşimle daha hiç hastaneye gitmedigim için bilmiyorumama girdiğimde eşin burda mı diye sormuslardi.bekletme olayı da sanki doğru çünkü saat 3.10 da olan randevuma 4.40 gibi alındım
Ooo askom vallahi beni en fazla 20-25 dakika bekletiyorlar içeri de de 20 dakika falan işim sürüyor sonra hemen gidiyorum işe, işten izin alıp gittiğim için normalde o kadar bekleyemem yani 1 saat içinde işimi bitirip ofise geri geçiyorum ben, birde ilk muayene olduğum doktor da ayni bu şekilde alıyordu içeriye, eşini soruyor sonra alıyor falandı en son gittiğimizde sıkıntı çıkaracaktı eşim beni de direkt alsınlar diyip duruyordu. Ben mecbur eşimle gidiyorum o beni işten arabayla alıp götürüyor çünkü doğum ücreti biraz fazla bu gittiğim hastanenin ama doktorum çok iyi beklediğim performansı da karşılıyor. Muayene ücreti arasında da uçuk bir fark yokmuş, ama doğum da arada baya fark var
Bu arada sen kaç haftalıktın