Adana hastane fiyatları

Adana’da ikamet ediyorum özel hastane sezeryan fiyatlarinizdan haberiniz var mı onereceginiz bir hastane veya doktor

2 Beğeni

Merhaba @Hatice5 hoşgeldiniz :bouquet: @adana-anneleri tecrübenize ihtiyacımız var

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim arkadaslar

Ben seyhan başkent hastanesine gidiyorum Didem Alkaş Yağınça muayene 1350 sezeryan 17.500 ekstra oda ücreti var

Teşekkür ederim :blush::blush:

Teşekkür ederim bütün anne adayları sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah​:hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :sun_with_face:

1 Beğeni

Amin canım

Merhaba bende adana da yaşıyorum hastaneye göre değişiyor ben iki hastaneye gittim birincisi algomed doğumu sigortalı 15 buçuk sigortasız 17 buçuk muayane 900 özel Güzelyalı hastanesi ne gidiyorum şimdi muayene 1200 doğumu sigortalı 20 bin kartla 22 bin elden 25 bin sigortasız 30 bin ve biz de 30 bin vermek zorundayız hastane çok iyi hele ki doktor celal ardıç mükemmel biri onun hastasıyım ama işte pahalı ama parasına da değer çok bilgili anlayışlı iyimser yani işinin hakkını veriyor

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için araştırma yapıyorum bende devlet hastaneleri çok kalabalık ve çok uğraştırıyor oyuzden özel istiyorum bende bakalım 2 çocuk daha var okula gidiyorlar bir şekilde halletmeye calisacagiz

Bende şuanda Medical park hastanesi Burcu Yücesoy’a gidiyorum muayenesi 845 doğum ise 25.000 tlydi

Ben 1230 lira muayene ucreti aldim neden acaba

Sigorta varmi yokmu sizde

Sizleri hangi hastaneye gidiyorsunuz önerdiğiniz hastane ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim 5 aydir adanadayim ve dogum icin kararsizim

Ben güzel yalı hastanesine gidiyorum muayen ucreti 1.000 tl ama cok ilgili ve alaninda cok basarli doktorlar vr

Bebde guzel yaliya gidiyorum cidden mukemel doktorlari var her an aklinizda bisi takildigi an yaninizda oluyorlar

@adana-anneleri yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Bende şuan özele gidiyorum fakat doktorla daha konuşmadım maddi olarak özel hastane zorlar bizi o yüzden devlet hastanesi düşünüyoruz ama daha belli birşey yok

Kızlar ben ikili test yaptirali baya oldu e nabizima hiç bakmamıştım doktorum normal dedi fakat kafam takıldı 1,02ml çıkmış test sonucu internetten baktım birşey anlamadım anlayan var mi

1 Beğeni