Evet çok memnunum gebeliğimin başından beri ona gidiyorum eğer memnun değilsen eda kolağasıgil var oda iyi bir doktor algomedde
Evet bende orada sefa arlıere gittim stajyer muayene etti ama Aysun çakar seyrek diye bir doktor var o kendisi muayene ediyor ama üslup olarak ilgi olarak sıfır bir doktor hiç memnun kalmadım özel algomed Hastanesi’ne gidiyorım şuan
Aysun Hanıma 1 defa gittim sonra hiç gitmedim. Ben de Özel Batıkente gidiyorum. Aylin hanımda muayene oluyorum. Ama arada şehir hastanesine de gidiyorum
Aysun hanım çok kötü zaten hakkında baya yorum da var aynı şekilde şikayet vs
Büyüksehir belediye karsisi ümit korkmaz iyi medical park hastanesi sehir hastanesinde abdi oguzdan ve emre diye bir doktordan randevu aldim
Ben doktorumdan gayet memnunum instadan bir bak istersen ismi Burcu Yücesoy videolarını falan izleyip gitmiştim
Gecenin saat 1-2sinde bile konuşabiliyoruz
Muayene ücreti ne kadar canım
Muayene ücreti nedir acaba
Valla hayatım 845 tlydi, 1 marttan sonra da zam geldi dedi 915 TL yaptılar ama seçimden sonra tekrar zaman geldi mi bilmiyorum tekrar gitmedim çünkü
En son 915 verdim hayatım seçimden sonra gitmedim daha, ayrıntılı ultrasonum var pazartesi başka bir yerde onun raporunu alıp öyle gideceğim doktora o zaman daha net veririm bilgiyi
Şehir hastaneside Abdi Oğuz yada Erdoğan koca ikiside çok iyi Yüreğir devlettede Özgür bilgin yeğen oğlu çok iyi bir doktor
Bende ayın 17 sine burcu hanıma aldım şimdi bı de onu deneyimlicem eğer memnun kalırsam burcu hanimda devam edicem muayene sgkli 950 olmusss
Kiz ben geçen gün aradım 915 tlydi bazen yanlış söylüyorlar ordayken 915 alıyorlar
Merhaba ben de Seyhan devlet hastanesi ne gidiyorum Mehmet Özmen gayet de iyi bı doktor tavsiye ederim
Beni de en son o doktora verdiler nasıl iyi bi doktor mu güzelse kalmaya devam ediyim?