Adana’da hastane önerisi

Kızlar merhaba bana önerebiliceğiniz adana da doktor ve hastane varmı acaba 5 aylık gebeliğim tatmin olamadım bi türlü

1 Beğeni

İstanbuldaysan eğer Üsküdar Zeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesini öneririm canım. Çok ilgililer doktorları.

1 Beğeni

@adana-anneleri ne soralım bakalım

2 Beğeni

Ben Sarıçamda oturuyorum. Batıkent Hastanesinde Aylin Hanım, Şehir hastanesinde de Oğuz Yücel’de muayene oluyorum canım

1 Beğeni

Ben Çukurovada oturuyorum ama belediyenin karsisindaki Medical Park Hastanesi Burcu Yücesoy’a gidiyorum siz özel mi klinik mi devlet mi düşünüyorsunuz

Ben özelde algomed hastanesi Ayten baymas coktuye gidiyorum devlette Yüreğir devlet Orhan narpaya gidiyorum memnunum ikisinden de

Aynı zamanda 5 Ocak devlet hastanesi yiğit yüksel var hastaneye yatış yaptıklarında deneyimlemistim ilgili samimi bir doktor

Çok konu dışıda sarıçamda nerde oturyosunuz bende sarıçamdaki buruk tokiden ev bakyrmda nasıl oralar

1 Beğeni

Bende algomed hastanesi Osman çakara gidiyorum muayene ücreti SSK 700 SSK olmadan 900 gayet memnunum

Sadece iyi ve ilgili bi doktor olsun istiyorum hiç farketmez​:white_heart:

1 Beğeni

Ben 1 muayenemi orda olmuştum pek ilgili bı doktor gibi gelmedi bana memnun musun gerçekten

Stadyumun oralarda oturuyorum. Sakin güzel bir yer. Tek sorun çöp kokusu var. O da nadiren geliyor. Buruk toki nereler oluyor tam bilmiyorum.

1 Beğeni

Var mi orda bildiğiniz uygun kiralık ev sizin dediğiniz yerlerde bide bisey sorucam ordan otabana geçiş var mi

Birçok yeni apartmanlar yapıldı. Yeni yerleşim olduğu için kolaylıkla kiralık ev bulunur. Fiyat konusunda bilgim yok maalesef. Otobana geçiş 2 tane var. Biri Kozan yolunda diğeri de Şehir Hastanesinin orda.

Seyhan tıp Derviş UĞUR var ona görün istersen

Ay komşuyuz canım hamiş

Ay nasıl buluyorsunuz randevu şehir hastahanesinde

Yaaa sen nerde oturuyorsun :smiling_face::heart_eyes:

1 Beğeni

Mhrs uygulamasından randevu almıştım. Farklı bir doktordan ama.

1 Beğeni

Gültepe mahallesinde çöplüğe yakın