Adana’da hastane önerisi

Ya ben ilerleyen zamanlarda devlete de görünmek istiyorum cinsiyet için bir de başka doktordan duyayım bebeğin gelişimi vs.

Bende Çınarlı Mezarlığının yanında oturuyorum. Komşuyuz yani​:heart_eyes::sweat_smile:

1 Beğeni

Benim evin ordan görünüyor :grinning::grinning: el sallasan görürmüşüm belki de :grinning::grinning:

Şehir hastanesinde hep stajyerler muayene ediyor. Bugün Emre beye randevum vardı. Stajyer muayene etti. Bebeğin gelişimi geride dedi. Hareketlerini devamlı takibe al dedi. 3 saat hastanede bekledim. Moralim çok bozuldu. Bugüne kadar bebeğim iyiydi. Kayıt işlemlerindeki bayanla konuştum. Seni muayene eden stajyer dedi. Hastanedeki çoğu doktor kendileri muayene etmiyor dedi.

1 Beğeni

Bir sürü bina var hangisinde oturuyorsun acaba​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ay ne saçma iş ya işimiz stajyerlere mi kaldı ve böyle büyük şeylerde nasıl onlara teslim ediyorlar ya kıyamam üzülme sen inşallah bir şey yoktur onun beceriksizliğidir sen modunu düşürme :pray:t2: duam seninle

Tanrıverdi sitelerini biliyor musunnn

Hamidiyenin orda mıydı

1 Beğeni

ALLAH razı olsun canım. Çok teşekkür ederim.Kendi doktorum var Batıkentte Aylin Hanıma gidiyorum. İçim rahatlasın diye ona bir görünürüm​:cherry_blossom::smiling_face:

1 Beğeni

Evet evet canım

Öyle yap canım benim

1 Beğeni

Baya yakınız komşum​:smiling_face:

1 Beğeni

Ayy evet çok sevindimmm :cherry_blossom::cherry_blossom:

Doğumun ne zaman canım

1 Beğeni

Kasımın 12’si görünüyor kısmetse :face_holding_back_tears:senin ne zaman?

Mayısın 16’sı hayırlısıyla :smiling_face:

1 Beğeni

Ay az kalmış :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: cinsiyeti neee

23 günümüz var. Minik bir beyefendi bekliyoruz​:sweat_smile: Çok az kaldı:smiling_face:

1 Beğeni

Yaaa sağlıkla gelsin minik bey :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::pray:t2:

Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin​:smiling_face::heart_eyes:

1 Beğeni