Acil bakın lütfenn, suyum mu geldi anlamadım

Az önce afedersınız tuvaletimi yaptım, 3-5 dk sonra evde yürüyordum bir anda vajinamdan su geldi, iç çamaşırımın orta kısmı ıslandı ve idrar gibi kokmuyor. Suyum gelmiş olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Bu ne demek? Ne yapmalıyım? Elim ayağım dolandı. 36+6 haftalığım ve ağrım,sancım yok.

Renksiz ve kokusuz bir sıvı ise suyunuz olabilir bi doktorunuza danışmanızda fayda var. Suyunuzun gelmiş olması doğumu hemen başlatmayabilir, sancınız olmayabilir veya hissetmiyor olabilirsiniz . Ama su miktarınız bebeğinizi enfeksiyondan korumak için önemlidir.

2 Beğeni

Çok teşekkürler, böyle değişik kokuyor ama sıvı renksizdi. 1 kere geldi 1 saat bekleyıp ona gıre hareket edıcez ama panik yaptım bayağı:pensive_face:

İlişki oldumu hıc

Hayır olmadıı

Karnınız taş gıbınıse ve agrılarınız varsa hafıf sancı oluyorsa hiç durmadan hemen acile gıdın bende de oyle olmuştu erken dogum olabılır

1 Beğeni

Tamamdırrr şuan bebek hareket ediyor ve karnımda henüz sertlik yok, ağrım da yok. Bunlar olursa dıkkat edecegım çok sağolun​:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

İNŞALLAH bişi yoktur dua ile

1 Beğeni

Insallah​:folded_hands::pensive_face: Allah razı olsun

1 Beğeni

Panik yapmayın sakin kalın sonuçta beden de bebek de sizin :blush: ne kadar sakin kalırsanız o kadar bilinçli hareket edersiniz. Kötü şeyler getirmeyin aklınıza :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet dediğiniz gibi tutmayı denedim ama tutamadım akıp gitti, ve şu an ikinci defa oldu hastaneye gidiyoruz

Haberdar edin merak ediyoruz

1 Beğeni

Şuan NST ye soktular, idrarımda da hafif kan geldi. Ve hafif regli ağrısı gibi ağrı başladı. En son durumu yazacagım

1 Beğeni

NST normal çıktı, açılma var mı diye bakacaklar.

2 Beğeni

Son durum nedır merak etım senı İNŞALLAH hersey yolundadır

1 Beğeni

Allah razı olsun, yatışım yapılacak, sancım yok suni sancı verilebilirmiş biraz bekleyecekler​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:nolur dua edın bana

ALLAH şifa versın korkma hemşireler doktorlar ne derse oyle yap İNŞALLAH hersey gönlğnce olur

1 Beğeni

Aminnn​:folded_hands::folded_hands:çok teşekkürler

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olacak

Sağlıklı hayırlı haberlerini alalım inşallah canım çok geçmiş olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni