Az önce afedersınız tuvaletimi yaptım, 3-5 dk sonra evde yürüyordum bir anda vajinamdan su geldi, iç çamaşırımın orta kısmı ıslandı ve idrar gibi kokmuyor. Suyum gelmiş olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Bu ne demek? Ne yapmalıyım? Elim ayağım dolandı. 36+6 haftalığım ve ağrım,sancım yok.
Renksiz ve kokusuz bir sıvı ise suyunuz olabilir bi doktorunuza danışmanızda fayda var. Suyunuzun gelmiş olması doğumu hemen başlatmayabilir, sancınız olmayabilir veya hissetmiyor olabilirsiniz . Ama su miktarınız bebeğinizi enfeksiyondan korumak için önemlidir.
Çok teşekkürler, böyle değişik kokuyor ama sıvı renksizdi. 1 kere geldi 1 saat bekleyıp ona gıre hareket edıcez ama panik yaptım bayağı
İlişki oldumu hıc
Hayır olmadıı
Karnınız taş gıbınıse ve agrılarınız varsa hafıf sancı oluyorsa hiç durmadan hemen acile gıdın bende de oyle olmuştu erken dogum olabılır
Tamamdırrr şuan bebek hareket ediyor ve karnımda henüz sertlik yok, ağrım da yok. Bunlar olursa dıkkat edecegım çok sağolun
İNŞALLAH bişi yoktur dua ile
Insallah Allah razı olsun
Panik yapmayın sakin kalın sonuçta beden de bebek de sizin ne kadar sakin kalırsanız o kadar bilinçli hareket edersiniz. Kötü şeyler getirmeyin aklınıza
Evet dediğiniz gibi tutmayı denedim ama tutamadım akıp gitti, ve şu an ikinci defa oldu hastaneye gidiyoruz
Haberdar edin merak ediyoruz
Şuan NST ye soktular, idrarımda da hafif kan geldi. Ve hafif regli ağrısı gibi ağrı başladı. En son durumu yazacagım
NST normal çıktı, açılma var mı diye bakacaklar.
Son durum nedır merak etım senı İNŞALLAH hersey yolundadır
Allah razı olsun, yatışım yapılacak, sancım yok suni sancı verilebilirmiş biraz bekleyeceklernolur dua edın bana
ALLAH şifa versın korkma hemşireler doktorlar ne derse oyle yap İNŞALLAH hersey gönlğnce olur
Aminnnçok teşekkürler
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey güzel olacak
Sağlıklı hayırlı haberlerini alalım inşallah canım çok geçmiş olsun