Acil bakın lütfenn, suyum mu geldi anlamadım

Buyuk bı ıhtımale suyun gelmıs bı hastneye gorunmenı onerırım.

1 Beğeni

Çok sağol canım :folded_hands::folded_hands:

1 Beğeni

Evet suyum gelmiş hastaneye yatış yapıldı. Sancım yok beklemedeyiz.. hastanede suyum çok çok fazla geldi

Nasılsınız canım son durumunuz nasıl ?

Merhaba, hastanedeyim hala. Dün suni sancı verdiler 4-5 doz çok sancılandım dayanamadım epidural iğne oldum. Normal doğum için şuan açılmayı beklıyorum 5 cm açıldı..gündüz 11 de hast geldık şuan sabah 8:16. Ama çok şükür epiduraldan sonra ağrıyı hıssetmıyorum

1 Beğeni

Biraz sancılı ve sabır gerektiren süreç olacak belli ki… sağlıkla kavuşun bebişinize merak etmeyin çok güzel bir doğum yaşayacaksınız kendinize ve bebeğinize güvenin :cherry_blossom::sparkling_heart:

ALLAH şifa versin İNŞALLAH

1 Beğeni

Doğum yaptım arkadaslar, destegınız için çok tesekkurler.. aşırı yorgunluk dısında ıyıyım ve mıdem bulanıyor

2 Beğeni

Hayırlı olsun ınan aklımda ıdın hep cok sevındım ALLAH cümle hamile kardeşlerımızın yardımcısı olsun. ALLAH analı babalı buyutsun

1 Beğeni

Allah hayırlı uğurlu etsin canım analı babalı büyütsün kurtuldun valla çok sevindim

1 Beğeni

Canım benim bebeğin ve lohusalığın hayırlı olsun :cherry_blossom: bebişin ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum çok geçmiş olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok tesekkur ederım Allah razı olsun, darısı sızlerın basına ınsallah :folded_hands::folded_hands::heart::heart:

2 Beğeni