Acil! Bağırsak parlaklığı 😭

Bagirsak parlakligi bana da soylendi ama daha sonra kendiliginden gecti doktrum korkulacak bisey olmadigini soyledi hatta ben dayanamadim bu bilkent sehir hastanesine de gittim oradada bi sikinti gormediler cok sukur bence bi uni.hastanesine gitmelisin Dogum yakin ins ozaman daha da netlesir durumumuz

1 Beğeni

Korkma inşallah öyledir . Ben üni hastanesinde ücretli detaylı yaptırdım orda bana profesör dedi sebebi buymuş yani . Bağırsak parlaklığı yanında başka bi belirti sıkıntı olsa down sendrom riski denir. İçini rahat tut benim de ilk gebeliğim kadını erkeği de yok valla kadın doktor kalp atışını 6. Haftada duymadı diye dedi ki bana aman boşver olmadı alırız yaptı. Allah sağ salim süreç tamamlamayı nasip etsin her birimize

1 Beğeni

Eskişehire bi hastanede 450 tl ye bakılıyomuş sonucu biraz geç çıkıyo demişti bi arkadaşım ama bi araştırın isterseniz

1 Beğeni

İnstagramda bi yorumda görmüştüm bende bu şeklide söylemişler

1 Beğeni

Canim ben doğum yaptim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: cok sukur hersey yolunda gözüküyor.

1 Beğeni

Yaaa süper çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah :kissing_heart:

1 Beğeni

Bizim arkadasa da oyle dendi oda uzuldu… hamile anneyi neden bilmeden dogrulamadan uzerler anlamis degilim…cocuk doğdu öyle bisey yoktu kara kaşli kara gozlu esmer oglan doğdu @Merve17

2 Beğeni

Amin insallah bütün evlatlar

1 Beğeni

4 lü testimin sonucu çıktı bugün ds riski düşükmüş 2 Li de öyleydi ama en garantisi detaylı ultrason olucak onada daha 3 hafta var geçmiyor günler heleki beklediğin bir gün varsa hiç geçmiyor inşallah benimkide sağlıklı olur :pray:

Sevgili arkadaşım yapma zehir etme gebeliğini kendine… Bence bebegin cok sağlıklı ne bebegini üz ne kendini. Çok fazla duydum bu durumu cevremde hepside saglikli bebekler oldu kalbinde, bağırsağın da, böbreğin de bebegin haftasi büyüdükçe hepsi geciyor iyi düşünelim iyi olsun :white_heart::hugs:

1 Beğeni

Ay ağzına sağlık amin :heart: inşallah sağlıklı olucak 4 kasımda kontrolüm var inşallah bir şey kalmayacak kontrol bitince bende mutlu mutlu yazıcam buraya :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aynısı değil ama benim bebeğime kalp kapakçıklarından birinde genişleme var dediler amniyosentez önerdiler ben istemedim bebeğim 11 gün önce doğdu 2 gün önce kardiyoloji de randevum vardı gayet iyi dediler canını hiç sıkma sen Allah’a sığın yeterki

1 Beğeni

Ne güzel çok mutlu oluyorum böyle söyleyince inşallah dua ediyorum hep elimden tek gelen o şuanlık birde iyi ki buraya yazmışım beni çok rahatlattınız yoksa aşırı kafaya takıyordum :heart:

1 Beğeni

Tekrardan merhaba kızlar, detaylı ultrason yaptırdım dün bebeğimin parlaklığı ileri derece değilmiş yani 1. Derece bir parlaklık var oda zamanla geçer dedi doktor onun dışında da her şey normalmiş çok şükür dünden beri çok mutluyum parlaklık olan anneler üzülmesin diye bilgilendirmek istedim herkese her şeyden önce sağlıklı bebişli günler diliyorum. :blue_heart:

3 Beğeni