Aç kalmak bebeğe zararlımı

24+1 im eşim hiç ilgilenmiyo sabah kahvaltisiyla duruyorum hala açım ekmek yok bişey yok evede gelmedi paramda yok ac kalmam çocuğa zarar verir mi çok korkuyorum

1 Beğeni

Açtığın konuya cvp vermeden önce eşin neden seni evde aç bırakıyor gebe halinle niye bazı eşler bu kadar sorumsuz oluyor

1 Beğeni

Böyle sorumsuz eşlerden asıl neden çocuk yapılır anlamış değilim :person_facepalming:

2 Beğeni

Aynen öyle ama soruyu soran ben değilim canım

Başta böyle değil di

Başta böyle değildi ama şimdi böyle yani hamile bir kadını aç birakacak kadar gaddar olan bir adam bebeğine mi bakicak Allah aşkına bu soruyu buraya sormak yerine ben hayatıma nasıl devam edicem diye sor bence kendine canım çünkü daha zor günler seni bekliyor seni aç bırakan hastaneye de götürmez bebeğine kıyafet eşya da almaz

3 Beğeni

Napayım bebeğimi aldırayim öyle bı yorumlar yapıyorsunuz ki insanı teşvik ediyorsunuz ben size neden evlendim diye değil cocuguma zarar gelirmi diye soruyorum

3 Beğeni

Canım başı sonu olmaz bunun gebe olmadan önce bi insan nasıl ise gebe olunca da öyle olması lazım sana senin ihtiyaçlarını daha ön planda tutması gerekiyor iki canlısin ayrıca onun bebeğini taşıyorsun

1 Beğeni

Sana üzüldüm ondan sordum bunun teşvik ile alakası yok

Sence ? Aç kalmak bebeğine zarar verir mi gerçekten bilmiyor musun?

Yorumu sana değil bana yapıyor da yorumlar kayıyor sanırım,bende şunu anlamiyorum baştan böyle değildi diyorlar hamile kalınca adamlar daha acımasız davranıyor bunun farkında değiller​:person_shrugging:

2 Beğeni

Aynen öyle valla ayrıca anlamadığım şey şu ki konuyu açıyorsun kocam aç bırakıyor evde para yok diyorsun doğal olarak da soruyoruz sormak istediğin bebek ile ilgili ise kocam böyle şöyle diye yazma bişey soruyorsan da yazılan cvplardan rahatsız olmayacaksın

4 Beğeni

Gelmez canım merak etme şekerli bir şeyler tüketmeye çalış hiç bir şey yoksa suya çay şekeri karıştırıp iç şekerini düzenlersen sen rahat edersin vücudunda bebeğine yetecek kadar besin var onu dert etme kimse evlenmeden eşinin nasıl biri olduğunu göremiyor sen böyle şeylere üzülüp dert etme stres bebeğine açlıktan daha çok zarar verir 🩷

Yani evde bir makarna ya da un yoksa biseyler yapıp yiyebilecek burada sadece adam da suçlu değil bence

2 Beğeni

Boşver canım ya aç kalmak bebeğe zarar verir mi soruyor cvbını verelim gerisi ona kalmış ne yaparsa yapsın açlık bebekte anı şeker ve tansiyon düşüklüğüne neden olacağı için bebeğin nabzı yavaşlar ve hareketlerinde de azalma olur

Canim beslenme bu haftalarda cok onemli ilk 3 ay bizden aliyorlar ama suan tam gelisim haftasi doktorum israrla 5 -6 ogun yemem gerektigini soyluyor hatta saat 9 da kahvalti yapiyorum diye ac kaliyor bebekler 7 de uyanmalisin diye diretiyor bir duzen kurmalisin ekmek almaya gidemiyorsan aksamdan esine aldir aksamdan kalan yemekleri oglen yemeginde ye ve ara ogunlerde meyve yemeye çalış Allah yardımcınız olsun

Soruna yanıt veren olmamış sanırsam bu ardaa durumuna çok üzüldüm soruna gelecek olursak bebeğin tam gelişim dönemi bence iyi beslenmende fayda var az az ama sık sık yemelisin ailende felan yardım edecek biri yok mu

@admin merak ettim @anonim56 kullanıcı yeni mi

Merhaba, uzun süre aç kalmamak adına zeytin oeynir tüktebilirsiniz hem tok tutacaktır hem de peynir kalsiyum açısından bebeğinize çok faydalı olucaktır. Acıktığınız için şeker almayın şeker aksine bir faydası olmadığı gibi sizi daha çok acıktıracaktır. evde var ise un süt yumurta kendinize bi krep pankek yapın. Makarna yapabilirsiniz onu besleyici ve kezzetli hale getirmek içim domates oeynir içine atabilirsiniz.

1 Beğeni

Bir de 1 saat önce yazmışsınız bu saate kadar mı kahvaltı ile duruyorsunuz ?