Aç kalmak bebeğe zararlımı

Çok ters tepkiler vermişler eşinin işi olabilir veya daralmış olabilir bu bir iki kere bu şekil oldu diye yuva yikilmaz saçma sapan cevaplar yazan olmuşlar başlarına gelsinde ben o zmn goreyim onları boşanıyorlarmi bakalım bi aç kalmayla Evde yapabilecegin makarna biskuvi peynir zeytin varsa mutlka ye azcik bile olsa onun haricinde bebek senin kanından zaten alır ama lütfen sen ekmek olmasa bile bi kenara hep 2 3 ekmek parasi ağır boyle durumlarda al canını sıkacak şeyler yazanlarada cevap verme bu tarz şeyler olacak oda babası ister istemez bebeği doğacak masraftı maddiyatti strese giriyor olabilir rahat ol :rose:

3 Beğeni

Helal olsun ben yazacaktım sen yazmışsın :clap::clap::clap:

Yanlız soruyu okursan eşim hiç ilgilenmiyor yazmış hanım efendi , demekki bu alışagelinmiş bir durum, benim başıma böyle birşey gelse görebileceğiniz bir durum olmaz koyarım kapını. Önüne olur biter öyle bi yorum yapmışsınız ki hanımlar haksız konuşmuş gibi sonuna kadar haklılar , hamile bir insan olmasını bırak insan evladı 12 saat aç kalırmı allahınızı severseniz.

Canım defalarca aynı şeyi yapıyor dememişki eşim hiç ilgilenmiyor eve gelmedi ekmek yok yazmis her zaman aç kaliyorum yazmamis ki allah askina ya eşi zaten sürekli sürekli aç birakiyorsa defalarca kez ilgilenmiyorsa bu ayri bi konu o onun özel hayatı kadının sordugu soru aç olduğum için bebeğe bisey olurmu maşallah hanimlarda direk konuyu bosanmaya kapı önüne koymaya gelmiş helal olsun yani sorulan soruya cevap verin geçin ayrıca ben size yanıt vermedim soruyu sorana verdim bana yanıt vermenizde ayri bi saçmalık herkes kendi dusuncesini belirtiyor buda kisisel bi görüş sizin görüşünüz öyleyse yazın geçin bana yanıt açmaniza gerek yok.

Bence de hanfendiye fazla yüklenmişsiniz onun hamile bir hanfendi olduğunu bizlerde unutmayalım, bakliyat varsa evinde tuzlayabilirsin hem tok tutar hem lif acisindan zengin ve doyurucu olur, ayni zamanda bişiler yiyebildiğinde de bize haber ver durumunu merak ettim

1 Beğeni

O hanımların görüşüde bu o zaman sizin de onlara cvb vermenize gerek yok bu bakış açısıyla hiçbir yere gidilmez hanımefendi , siz istesiğinize cvb verebiliyorken size tezat gelen bi cvb geldiğinde karşı atağa geçmenize gerek yok, belki yardıma muhtaç ,yönlendirilmeye ihtyiacı var. Hamile bir kadının 12 saat aç kalması ilgisiz olması 1 kez dahi olsa kabul edilecek bir şey değil dir . Herkesin değer yargıları farklıdır ben bayanlara sonuna kadar katılıyorum iyi akşamlar.

1 Beğeni

Açlık bebeğe ve sana yeterince zararlıdır önüne geçmenin yolunu bulursun inşallah bacım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın diyeceklerim bu kadar iyi akşamlar

Hayır sorunun kime ait olduğu bilinmesin diye anonim moda geçip sormuş. Sende sorunun sana ait olduğunu bilinmesini istemezsen anonim moda geçip soru sorabilirsin.

Ben genellleme yaptım kişisel olarak kimseye cevap yazmadim ama o kdr insan arasindna beni seçip pat diye bana cevap yazmissiniz bence sizin yaptiginizda bi tezatlik var sizi sessize alıyorum bundan sonraki açılan konularda muhattap olmayalim ha birde bi kac konuda dahada çok ters yanitlar vermistiniz hatirlarsaniz pkos konusundada yani galiba siz hep bu sekildesiniz allah sakinlik sabır versin iyi gunler