Aburcubur 😭

Kizlar offf yardım

Aburcubur yemek istiyorum sürekli baharatlı çikolatalı kendime dur diyemiyorum cips,çikolatalı bisküviler,krakerler,kekler ne var ne yok yemek istiyorum bir anda 6 kilo aldım daha 23. Haftadayim alternatif ne yapabilirim​:sob::sob::sob:

Baharatlı ne var ne yok yemek istiyorum hamburger pizza sürekli bunları aseriyorum ama yememem lazım napicam

2 Beğeni

Ben hepsini yedim hala daha yiyiyorum :grin:

2 Beğeni

Bende aynıyım mide ağrısından ölüyorum ama yine de sürekli abur cubur beslenmek istiyorum :flushed:

Ben hepsini yedim :grinning: hâlâ da yemeye devam ediyorum​:grinning:

2 Beğeni

Dur durak nedir bilmeden​:joy:

İşte o çok zor yedikçe yiyesim geliyor ister istemez abartılacak kadar yiyorum nefes alamicak hale geliyorum geceleri yatamiyorum

Keşke bende birakabilsem çok zor çok sigara içiyordum gynde 1 paket onu hemen bıraktım öğrendiğimde ama abur cubur çok zor

Bırakılmıyor :neutral_face:

Yaaaa ben deki gibi cips aşerdim ama yiyemiyorum. Tavuklu tantuni ciğkofte görüyorum rüyalarımda. Çölyak hastasiyim yiyemiyorum. Is yerinde felan bazen kokuyor ama ne yazik ki kendim ve bebeğim için tutuyorum kendimi

1 Beğeni

Bende kendimi cok kisitlamiyorum yiyorum ama cokk asiriya kacmamak kaydiyla

1 Beğeni

Kola cips hariç diğer abur çubukları bende abartmadan yiyorum illa içecek içeceksem sade maden suyu içiyorum

1 Beğeni

Senin için üzüldüm nefsini korlemek için bile olsa yiyemiyorsun

1 Beğeni

Maden suyunu bende tüketiyorum fakat kola daha cazip geliyor mesela bu sabah kahvaltıda koca bir bardak dolusu kola içtim engel olamiyorum

1 Beğeni

Yok yiyemiyor karnim şişiyor lavabodan cikamiyorum kaşınıyor. Gaz kramplari oluyor ama siddetli.

1 Beğeni

Geçmiş olsun​:heart:

1 Beğeni

Kolayı bende çok seviyorum hamile olmadan önce olmazsa olmazımdı ama şimdi bebiş için vazgeçtim tek vazgeçemediğim Türk kahvesi şuan günde ilaki 2 fincan içiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ayyy kahvee en sevdiğim. Kum döküyorum bazen ama Latte soğuk kahve vazgecilmezsimdi. Şuan sadace 1 fincan içiyorum. Oda 2 3 gunde bir.

1 Beğeni

Malesef ben hergün iki fincan içiyorum inşallah bebeğe bir zararı yoktur

1 Beğeni

Doktoruna daniş canim bana pek onermediler o yüzden. Kan degerlerim ve bobrekler için.

1 Beğeni

Evet en garantisi doktora danışmak :cherry_blossom::smiling_face:

1 Beğeni