Kızlar ben 9+0 oldum bugün çok heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorum 5 yıl uzerine kendiliğinden oldu çünkü onca tedaviden sonra ne durumdasınız nasıl gidiyor gebelik
Merhaba hayırlı olsun bizde 8 haftalık olduk kalp atışını duyduk şükür
10 haftalık bebeğim
Oyyy maşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nasıl gidiyor ben bugün 9 haftalık oldum bulantı bel ağrısı akıntı vs ne durumda canım
Mide bulantısı sabahları ara, ara akıntı normal kasık ağrısı arada ve nerdeyse herşeyden ara ara tiksiniyorum
Kusma mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısını hiç demiyorum bile
Hepsi var yemeklerden tiskinme
Bizde tam 10+ 2 olduk Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin
10+3 olduk Allah’ım hepimizin sağlıklı sahatli dünyaya getirmeyi kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde 10 haftalık oldu çok şükür iyiz şuan
- Haftadan selam. Benim ufaklık sanki içerden rahmimi yırtıyor gibi geriliyor
kalbini dinlicez sayılı günler kaldı
Bende hiç biri yok şükür
Bende şuana kadar hiç bir şey yok hafif bazen kasık agirisi okadar
10 haftalik olduk tam ara sira mide agrisi bulantisi baska bisey yok ilk zamanlardaki agrilar kramplarim geçti şükür
10+6 hiç bir hamilelik belirtisi yok sadece sacma sapan seyler canim cekiyor kasik ağrılarım vardi gecti ara sira sabah bulantisi doktorum kilo alma dedi ama herseyi yiyesim var
10+5 oldum bende ama benim dun sabahtan beri 2 3 damla kahverengi akintim var . Bugun de acayip bel agrim var . Akinti neden olur bilgisi olan var mi ?
Akinti az ise koyu ise birsey olmaz ama agrin ve akintin fazla ise doktora gorun eger normal seyrederse birdahaki kontrolunde soyle progestan fitil veriyorlar benimde ayniydi bol su ic canim ben suan 13 haftaligim yazini gorunce cevap vereyin dedim
Cok ayakta kalma bel agrin icin