9 ve 10. Haftalık Hamisler buluşalım

Hoşgeldiniz hamileliginiz hayırlı olsun

Bizde 7+3 üz hadi bakalım sağlıkla gelsinler miniklerimiz

1 Beğeni

Hoşgeldiniz hamileliginiz hayırlı olsun :tulip:

1 Beğeni

Teşekkürler hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde 7. Haftamda olmustu hemen acile gitmistim progestan hap vermişti o gun kesildi bence bi doktora görünün

Belirtiler artik kesilme zamani 10 12 haftalarda bitermis cogu insanda benimde 9 dan sonra azaldi insanda garipsiyor :smile:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bence ultrasonla bakılsın bir

Malasef bende hepsi var​:disappointed_relieved:

10+5olduk​:smiling_face_with_three_hearts:

10+2 selamlar :raised_hand:

Hayırlı olsun gebeliğinz :innocent: Bende 9+1 im bulantılar arttı bende düne kadar kusma yoktu kusmamda başladı biraz düşük tehdidi durumum var cuma günü belli olacak son durumum bu durumu atlayımda başka bişey istemem.

Evet bol su içmeli banada progestan verdi doktor benm lekem pembeydi ama çok şükür şuan yok aynı gün geldi ve bitti

1 Beğeni

Geçmiş olsun bende 7,8,9 hafta hep bulantı vardı şimdi prilam mi etkisi nedir bilmiyorum azaldı biraz iyiyim

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım

1 Beğeni

10 haftalık olduk heycanla devam ediyor yolculugumuz :heart_eyes:

3 Beğeni

Bende 9. Haftadayım mide bulantılarım var onun harici çok şükür iyiyiz cinsiyet tam olarak kaçıncı hafta belli oluyor hanımlar

1 Beğeni

Bildim kadarıyla 17-18 haftada net belli. Oluyrmş

Ay o kadar daha beklesem ben çatlarim :joy::joy:

1 Beğeni

Valla bu haftaya daha çok var önümüzde mecbur Bekleyecz biz muhtemelen Nisanı bulacak çünkü 9-10 haftalık gebelikte oldumuz için Nisanda cinsyet belli olur net olarak daha erken öğrenen var ama yanıltıyormuş

Ay evet ya benimde Mart bakalım :face_holding_back_tears: