Merhabalar 6.haftada kırmızı kanamayla başlayan durumum 7.haftada yerini kahverengi hatta çamur rengi lekelenmeye bıraktı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mıdır varsa ne kadar sürmüştür? Herkesin gebeliği farklı tabiki ama yine de sormak istedim evde yatıyorum ve o kadar psikolojim bozuldu ki
Benimde oldu canim 14. Haftaya kadar azfi ama doktora gittinmi fitil vermesi lazim progrestan camur rengi zararsiz biliyorum bitmeye yakin kiizi tehlikeli ama kontrol olman lazim kanama rahimdemi plesantadami bilmen lazim @Aslimcim
Burada cogu kiside olan bir durum stres yapma bendede oldu genelde cogu kiside oluyor bu benim ikinci gebelik oldu ilkinde boyle biseyle karsilasmadik ikincide oldu lekelenme bende buraya sordum tabi doktorada gittum cogu kiside var yani
Evet doktora gittim zaten hergün iğne vs kullanıyorum birton ilaç. sadece çok yoruldum bu süreçte
Aynn oyle oluyor camur renk olmasi azalmasi demek oyle oyle hafif lekelenip bitecek benjm 14 haftada tamamen bitti iliskiye vs girme benim o tetiklemisti canim gecer merak etme @Aslimcim
Bende 19. Haftamdayim aralıklarla bu durumu yaşadım ve atlattım çok şükür doktorunuz gerekli önlemleri almıştır içinizi rahat tutun dua edin ve dinlenmenizin tadını çıkarın herşey Allah’tan
Hamileliğinizin kaçıncı haftasında başladı acaba kanama Benim 5.,ci haftasında başladı kanamam sonra leke olarak devam etti 12.ci haftaya kadar progestan iğne kullandım. Ama benim ozamana kadar yoğun şekilde kanamalarımda oldu. 13.cü hafta da çamur gibi gelmeye başladı doktor bu sefer progestan hap verdi sabah akşam iç dedi ama bu seferde sümükümsü kırmızı kahverengi karışık bi akıntı geliyor bazen pıhtı geliyor şuan 14.haftalığım sizdede benzer durumlar oldumu acaba ister istemez insan tedirgin oluyor. Birde karnımda anlık gaz sıkışması gibi kramplar oluyor
14.haftaya kadar kanamam sürdü plasenta asagida bana demislerdi sonra geçti.
Her hangi bir ilaç kullandınız mı acaba
Ben de tam bu haftalarda yaşadım, normal görünüyor geneli yaşadığı için ama riske atmadan doktora görünmek en iyisi
@Aslimcim merhaba aramıza hoş geldin çok haklısın ama bebeğin için güçlü ve sabırlı olmalısın. Sonu hayrolsun Rabbim bundan sonra ki süreçte rahat bir hamilelik geçirmeni evladını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba evet 6.haftada başladı benim pıhtılı kanama oldu ama çok şükür bebek sağlıklı. Progestan ve pruluton kullanıyorum bu 2.haftam artık kahverengi leke geliyo sadece sildikçe. Bende kabızlık da olmuştu buna bağlı da gaz sancısı çok yaşadım bol su içtim ve sıvı beslendim
Evet evet progestan ve pruluton iğne kullanıyorum
Evet doktorla süreci yönetiyorum zaten epey azaldı ama korkutuyor insanı gerçekten
Benim ilk gebeliğim düşükler sonuçlandı. İkincide de tam bu haftalarda kanamam oldu ama aşırı derecede olmuştu. Ben bebeğim öldü diye gittim hastaneye ama bak şimdi 26 haftalık olduk. İçini ferah tut, umarım her şey düzelir
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
@Nurr72 kanama hangi bolgede o onemli rahimdemi plesantadami rahimdeyse onemi yok damarlardan plesantadaysa yani bebegin alani icinde o biraz daha dikkat istiyor kontrol istiyor doktor bilgi vermistir ayni sekilde bende yogun olunca progestan igne verdi bestane sonra fitile gectim 14. Haftaya kadar sabah aksam fitil kullandim pihti belkide birikmis kandir.sen doktora tekrardan gozuk istersen kramp icin fikrim yok canim ne desem bos hao birax daha yavas etki ediyor fitile gore fitil direk rahime ulasiyor cunku ama sen tekrr dok.gorun icin rahat eder en azindan ben herhafta gidiyordum korktugum icin
Teşekkür ederim canım inşallah seninde en kısa zamanda geçer benimde 14.cu hafta hala devam ediyor ne zaman geçer bilmiyorum
Sürekli soruyorum sebebi ne diye neden olduğunu şuan bilmiyoruz diyorlar. Her hangi bir kanama alanı yok bebekten gelmiyor ama çok şükür o alanda değilmiş kanama ama bu kadar kan pıhtı nerden gelebilir ki Progestanımı fitil olarak kullandın yani kanama leke olduğu zaman
Devletemi gidiyorsun pihti nasil boyutu cokmu buyuk yani kan iccede bekledikce mayalanir katilasir sonra inise gecip cikar ama seninki nasil bilemedim