7.hafta Kanama

Normal adet olurken pihti olurya boyutu oylemi yoksa buyukmu @Nurr72

Rahimden geliyor ozaman kanama benimde ayniydi bu iyi birsey bebek alaninsa yoksa kisa surede bitecektir kendini yorma bol dinlen doktor bana evi bile supurme demisti ilac veya fitil ne verdiyse kullan gecer insallah benim iliski tetiklemisti sanirim ondan sonra olmustu yani oradaki damarlar inceldigi icin ksnama oluyormus gecer insalah

Böyle nasıl desem ciğer parçası gibi geliyor en son cuma günü gelmişti doktora gittim bebek iyi demişti. Çamsakuru hastanesine gidiyorum. Ama daha önce özelede gittim onlarda kanama alanı yok dedi nerden geldiğini anlamadılar

Başından beri ilişki yasaktı bizim 14.haftadır hep uzanarak geçti annemlere geldim evde tek kalamadığım için. Başlarda iğne vermişti 12.ci haftadan sonra hap olarak devam ettirdi inşaallah dediğin gibi geçer canım ya ortalama kaçıncı haftada bitiyor bilgin varmı

Ciger parcasida bayagi yani bilemedim enson kac haftada gittin kontrole

En son cumartesi günü gittim çok şükür doktor bebek iyi dedi. Biriken kan katı halde düşüyormuş

Progestron kullandim 31.haftamdayim hala kullaniyorum ben ama hep yattim onlem icin sizede tavsiyem bol bol dinlenin

Hep yatıyorum bende progestanı hap olarak mı kullanıyorsunuz acaba. Sabah ve akşam mı kullanıyorsunuz

Basta bir hafta igne olarak kullandim sonrasinda hap olarak gunde 3 tane aliyorum 100mglik

Ben de cok uyku yaptigi icin dr yatmadan 2 tane ogleye dogruda 1 tane olacak sekilde aliyorum

Benimde 200mg gece uyumadan bir tane iç dedi doktor uyku bide baş dönmesi yapıyor sanırım

Evet hemde nasil yapar

Peki senin kanaman var mıydı canım varsa ne zaman bitti