7.hafta birden istifra ve bulantının kaybolması normal mi?

Merhaba tüp bebek 2.deneme ile hamile kaldım, ve her aşamada kötü bir şey olacak diye endişeliyim. Düne kadar her gün 4-5 defa istifra ederdim dünden beri hiç istifra etmedim ve bu şekilde birden bitmesi beni korkutuyor acaba bir şey mi oldu diyorum. Bu sabah çok az midem kalktı ama o kadar :face_holding_back_tears: bunu yaşayan var mı kontrole daha bir hafta var ama çok endişe ediyorum sanki istifra ettikçe benimle olduğunu hissediyordum

1 Beğeni

Canım bnm de hiç yokdu miğde bulantım iki gündür var bugün azaldı ama var hâlâ bnce aklına onu getirme hemen her gün miğde bulantısı olcak değil

Bende kusma yoktu sadece bulantı vardı bı gün vardı iki gün yoktu kafayı iyiyordum bişi oldu mu diye tek fark var benimki tüp bebek değil bacım ama bebek bebektir valla çok zordu oldu 10 11 haftalık bilanti da bitti

Benim her gün ve çok sık sık oluyordu çok korkuyorum az önce de sağ kasığıma iğne batar gibi şeyler olmaya başladı iyice korktum

Şu an bende o durumdayım bu korkunun üstüne az önce kaşık ağrısı iğne batması gibi bi şey oldu şu an ağlıyorum üzüntüden yarın sabah ilk boş olan kadın doğum doktoruna gideceğim

Genelde 10 12 haftadan sonra kyboluyor. Ama sorun yoktur. Mide bulantisi bas dönmesi kisiden kisiye deisiyor.

E uzuntuden de bişi yoksa bile olur bak ilk gebeliğim kese olustu düşük oldu o gebelikte evde yemek bile yapmadım iş yapmadım ama düştü bu gebelikte her işi yaptım ankastre fırını bile taşıdım hamile olduğumu bilmiyordum suan 26 haftaligim dünyada rızkı varsa ne yaparsan yap gelecektir

Amin inşallah bir şey yoktur hemşireme yazdım kanama veya lekelenme yoksa endişe etme yazmış

Evet haklısınız artık ne yapacağımı şaşırdım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum orda olduğunu bilirsem rahat bi nefes alacağım rabbim kimseyi böyle sınamasın inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım

E özele mi devlete mi gidiyosun nereye giduyorsan devlet bile olsa hemen ultrasona alırlar geceyi rahat gecir.

Canım karnın ne zman büyüdü bn sabırszlıkla büyümesni bekliyorum 6.haftamdayım

Ben bana bakma sen benimki 10 ila 11 hafta arası büyüdü iç karnım dar galiba

Hmm anladım canım normalde ne zman büyüyo acaba

Elimle kontrol ediyorum sürkli sertmi diye karnım​:see_no_evil:

Maç haftalıksin e millet genelde 16 haftalıkken falan karnım buyuyo diyo

Benmki çok minik 6. Haftamdayım

Allah seni napsin daha çok küçük kız​:grin:

Şükür ki 26 hafta oldum su güne gelene kadar öldüm öldüm

Ne güzel bnde görürüm inşallah o günleri miğde bulantım çok bu aralar hiç bi şey yapamıyorum

Valla Allah yardımcın olsun ilk gebelik mi