Evet canım amin Allah razı olsun şimdi annemin kıymetini dahada anladım
Aynen bende çok iyi anladim vallahi
Cinsiyeti en erken 16.haftadamı öğreniyoruz
Yo 12 de ogrenebilirsin doktor devlette çok ugrasti dönmedi 15 ncı haftada erkek dedi o da kontrolum o haftaydi
Hm anladım inşallah bn daha kalp atışını duymadım yarın gdecem inşallah güzelce duyarız buraya yaZarım
İnşallah duyarsın ama duymasan da korkma 8 haftaya kadar yol var
Korkma bence sakın ol hergun aynı olmuyor. Benimde bir bakıyorum sürekli kusuyorum birde bakmışım ertesi gün hiç birsey yok sanki hiç hamile değilmişim gibi oluyor.
İnşallah canım
Canım endişe etme bence bende tüp bebekle hamileyim ikiz hemde 14. Haftama kadar nerdeyse banyoda yatıp kalkcaktım kafamı bile kaldıracak halim olmuyodu. Sonra benimde birden kesildi istifra etmelerim bende senin gibi korktum açıkçası bişey mi var diye ama gayet Normal bi durummuş aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut
Bende surekli ne yesem kusuyordum kilo verdim ilk sonra 1 gun kusmadigim oldu dedim gecti sukur sonraki gun 5 kere kustum acillik oldum sonra buyudukce 12 haftadan sonra yavas yavas kesildi simdi de herseyi yiyesim geliyor eger cok endiseliysen doktora git soyle her hamilelik bir degil kizimda sadece sabah bulantisi olurdu sonra istahim acilir herseyi yerdim bunda ilk zamanlar herseyden tiksindim kanama sanci yoksa uzme kendini icin rahat etsin diye git doktora gorun soyle boyle oldu diye
Birsey olmaz aallahin izniyle.dua eder dua beklerim asilama oldum.14.gunum.carsamba kan vericem.adetim 19 mayis idid.siz ne dusunursunuz?
Masallah.hayirliisi ile saglikla gelir inşallah
Aminn hepimizin inşallahh
Bende 8 haftalık hamileyim bu hafta bende aynı şeyi yaşıyorum geçen haftalarda hep çok kötü kusardım yemek yiyemezdim göğüslerim çok ağrırdı falan ama bu hafta daha rahatım nerdeyse hiç bir şey hissetmiyorum bence normal o yüzden