Kizlar ben dün cuma günü yani gittim keseyi 6mm büyüklüğünde gördüm şükür bebekte içinde nokta kadar göründü çok minikti haftaya cuma günü tekrar çağırdı kalp atışını duymak için ben şuan 5+1 günlük gebeyim 6. Haftada kalp atışı duyan varmı kızlar benim iki defa kimyasal geçmişim var ilk defa buralara kadar geldik şükürler olsun Rabbime çok korkuyorum ya kalp atışını duyamazsam diye eğer duyamazsam ben hemen karalar bağlayan umudu bir anda uçup giden biriyim motivasyonun yerle bir olur duyamazsam biliyorum eminim hatta inşallah duyarım sorum şu 5 haftalık kese gorupte 6 . Haftada kalp atışı duyan varmı…
Keseyi 5 de gördüm kalp atışını 6+2 de duydum canım
Cuma günü yani randevu günüm tam 6 haftalık oluyor inşallah duyarım ya bu arada sağlıkla kucağına alman dilegiyle bana dua et olurmu şuan coparpin ve progestan kullanıyorum
İnşallah canım bu arada gebeliğin hayırlı olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin amin ama ne badireler ne zorluklar bu raddeye gelene kadar inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bir sorun çıkmaz
Endişe etme kendini strese sokma umarım herşey yolunda ve sağlıkla ilerler
Bnde 6. Haftada duydum canm rabbim gonlune gore versin
Amin umarım duyarım yoksa karalar bağlarım
Keseyi gördüğünüzde bebeği de görmüş müydünüz
İlk keseyi gördüğümde bebek yoktu 6. Haftada bebeği ve kalp atışını gördüm canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İki gebeliğimde de 6. haftada duydum
Amin inşallah kuzum
Canım hiç stres yapma bende senin gibi kafaları yedim çok şükür şimdi büyüdük stres yapma zaten hamilelik de mideler bozuluyor ben çok stres yaptım sonra midem den çekmeye başladım yaanma bulantı mahvetti beni o yüzden duyarsın güzel düşün kese var bebekse görünmüş çok güzel maşallah haftaya da o kalbini minnacık bak duyarsın Allah’ın izniyle
Ayyyyy inşallah inşallah duysam rahatliyacam Allah’ın izniyle
Darısı bana inşallah
Biz 6.haftada gördük ama 7.haftada duyduk
ben doktora gittigimde 6+3 du hem bebegi hem kalp atisini ayni anda gordum duydum
Allahim saglikli almayi nasip etsin digeri kimyasal oldu diye buda olur diye sakin stres yapma ben neler yasadim 5 dusuk yasadim gelismedi kurtaj oldum 7 yil hasret cektim kurban oldugum rabbim kendiliginden verdi simdi gorursun kalp atislarini hic merak etme
İnşallah ama bugün aklım dahada karıştı kendi doktorumun istediği testleri yaptırmak için kadın doğuma gittim devlet hastanesine kese büyümüş evet ama bebek yok dedi zaten çok erken bebeği görmek için dedi daha 4 hafta 6 günlük dedi şok oldum benim doktorumun hesabına göre 5 hafta 3 günlük oldu bugün hocam nasıl olur ben en son özele gittiğimde doktorum nokta kadar bisiy gördü kesenin içinde dedim hayır gözükmüyor çok erken görmek için imkanı yok dedi iki doktor arasında kaldım kafam allak bullak