6 haftada kalp atışı duyan varmı

Gördüm keseyi gelişmiş kese hatta onda sorun yok ama benim doktorum nokta kadar bebegide görmüştü bu doktor yok yala kese boş dedi ayy valla pskolojim bozuldu

Çok kafana takma doktoruna gittiğinde anlarsın bebeği görememiş kesen felan oluşmuş çok şükür

Umarım herşey yolundadır

1 Beğeni

Yok yok cok stres yapmayin dua edin :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Allahin izniyle sorun yoktur. :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: beklemek insani bunaltiyor ama kendinizi strese sokmamaya calisin :smiling_face::smiling_face:

Ah ah hemde ne bunalma bir sonuca varsaydim okadar rahatliyacaktimki

Canim stres yapma bende 5 hafta 6 haftada gittim cocuk gorunmedi sonra gorundu ama icin rahat olsun kalp atisini dinledigim halde var gibi bebek diyordu doktorunu gercekten iyi secmek onemli degistirdim zaten bende doktoru

Güzel haberler almanız için dua ediyorum :pray:

İki doktor farklı konuşunca okadar karıştı ki aklım psikolojik çöküntü yaşadım resmen

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray: inşallah herşey yolunda gider

1 Beğeni

6+6 da duymuştum kalp atışını ben de :blush: rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Amin peki bebeği ne zaman gördün kesede

1 Beğeni

4+5 gördük ben adetim gecikmeden yapmıştım test ve öyle gitmiştim doktora gecikmemişti

1 Beğeni

Mine kendini kasma sitres yapma canim benim gecen haftalar doktor tahminine gore 4+6 di geçen hafta perşembe gunu öyleydi bugun çok sancidan dolayi gittim 6+2olmuş ilerlemiş gelişimi bebek göründü ama kalp atişi için erken dedi banada daha cok küçükler en az 7 yi bitirmiş olmasi lazim 18 inde tekrar bekliyo o zamn oluşmuş olmasi gerek dedi sende sabirla bekle derim ben

1 Beğeni

Sabretmekten yoruldum gerçekten ben 4 yıldır bebek hasreti çekiyorum iki defa tüp Bebek yaptırdım aşılama çeşitli tedaviler bu herşeyden vaz geçmişken kendiliğinden oldu Rabbime şükürler olsun o yüzden çok sabirsizim

1 Beğeni

Biraz daha bekleyin stres yapmayın ne yollardan geçmişsiniz buraya kadar sabretmişsiniz inşallah az daha gönül rahatlığıyla bekleyin kimisi 6.haftada hatta daha öncesinde duyuyor kimisi de 7-8. Haftada duyuyor. Bebeğin gelişimine göre değişebiliyor yani Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür içinizi ferahlatır :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Amin amin :palms_up_together: Allah razı olsun canım teşekkür ederim valla dualarınıza talibim

Mime bizim swninle gebelik haftamiz ayniydi ama bugun gittim 6 hafta 2 günlük dedi guzel gelişmiş kalp atişi için 10 gun sonra gel dedi birlikte duyariz inşallah biz

Ay inşallah canım inşallah bebeği gorebildinmi peki

Yani onunla ilgilide pek bişey demedi karardi küçük bi nokta daha dedi banada

Aynı şekilde banada öyle demişti benim doktorum çok minik nokta kadar bir karartı var büyük ihtimalle bebektir dedi eeee devlet doktoruda yok bebek görünmüyor diyince ben allak bullak oldum