6. Hafta hamilelik

1. Haftada kalp atışını ultrasonda duyabilir miyim?
5 Beğeni

Merhaba. Mucize Anneler toplumuğuna hoş geldin :hugs: evet 6 haftada duyulabilir

2 Beğeni

Merhaba hoş buldum :innocent: benim doktorum hala vajinal muayene yapıyor :pensive: nedenini merak ettim.

Vajinal muayene yapması gayet doğal. Bebek henüz çok minik olduğundan ilk zamanlarda normal ultrason ile bakmıyorlar genelde

Kalp atışını duydunuz mu siz?

Hayır henüz duyamadık, cuma günü gideceğim doktora ama yine vajinal muayene yapacakmış

1 Beğeni

Bazen geç yerleşme gibi dueumlar olabiliyor. Forumda 7. Haftada duyanlar var. Yani illa 6 haftada olacak diye bir şart yok.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah kalp sesini duyacağın gibi sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Her zaman buradan soru sorabilirsin.

2 Beğeni

Merhaba @NeclaKŞ hoşgeldiniz :bouquet:bazen sesi duymadan önce kalp atımını görme durumu da olabiliyor. Benim gebeliğimde öyle olmuştu önce gördük sonraki hafta duymuştuk.

Gebeliğiniz hayırlı olsun

1 Beğeni

Merhaba teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: İlk zamanlar sizinde mi vajinal olmuştu muayeneleriniz

Aramıza hoşgeldiniz :blush: @NeclaKŞ

Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

1 Beğeni

Ben ilk randevuda 3+5 haftadaydım bir kez alttan baktı ama hangi haftadaydı hatırlamıyorum

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @NeclaKŞ :heart: Evet duyulabilir bebeğin gelisimine bağlı

3 Beğeni

Merhaba ben 5+2 de kadın doğuma gittim keseyi gördüler ama bebeği görmedilsr normal mi ilk hamileliğim de :smiling_face::pray:

3 Beğeni

@Sevtap Aramıza hoşgeldiniz :blush:

Normal, bebek genelde 6. haftadan sonra görülüyor

3 Beğeni

Hoşbuldum Teşekkür ederim :smiling_face::pray: haftaya cuma kontrole gidicem bakalım :pray:

3 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni